MN 26.09.2013,J vodi G u Dzatlasar - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 26.09.2013,J vodi G u Dzatlasar

By  | 

1255491_342901985855789_1519484796_nJagi se raspravlja sa policajcem zbog G.J brani G. Jagi govori da Ganga nije ništa uradila,on traži da policija istraži ponovo .Policajac  mu ne veruje.J se ljuti I povikne.Policajac takođe viče na njega.
A donosi mleko Iri.Moli je da popije.Ira uzima.Ira se izvinjava A.A kaže da ne treba da joj se izvinjava.Ira drži A za ruku I govori o J I njegovoj porodici.Anandi pokušava da uteši Iru koja je ljuta na Sanči. Ira kaže Anandi da imam puno poverenja u nju.Jer je ona kao ćerka ova kuće.Ona se zahvaljuje za sve što je morala da trpi Sanchi.A joj kaže da će sve biti u redu.
Ghanshyam Kaka pokazuje J Bala koji priča sa prodavce.Bal odlazi,J ga gleda.J se raspituje o Balu sa dva prodavca.J odlazi,Bal se krije I smeje I srećan je što mu prodavac nije dao informaciju o njemu.
J je u bolnici u kojoj je radila G,priča sa direktorima.J kaže da dugo poznaje G I da je dobra I da nikad ne bi uradila nešto loše.D I policija ga slušaju.J sa policijom priča sa bolnickim osobljem o G.Med. sestre kažu da je G dobra devojka.J ih pita ako znaju da je G dobra devojka zašto joj nisu pomogli.Svi ćute.J odlazi.J priča sa onim čovekom što je hteo da pomogne G.J ugleda kameru.
G sedi u zatvoru na podu I plače.
A slaže odeću.Dolazi Š I seda pored nje.A ga gleda.A ga pita šta mu je.A shvata dag a boli glava. Šiv govori Anandi da on mora da se brine  više o Sanćininom životu…
J dolazi sa policijske stanice  u bolnicu.J im pokazuje kameru.On odlaze u kancelariju da pogledaju snimak sa kamere.J I ostali gledaju snimak na kom se jasno vidi da je Bal pokušao da zlostavlja G.Tako dolaze do saznanja da G nije kriva.Bal krišom to gleda I vidi das u svi saznali.J ugleda bala I viče njegovo Ime I trči za njim.Bal beži.J ga juri po bolnici.J ga hvata I udara ga.Policija smiruje J.J ga udara.Nagovaraju J da ga pusti.Policajci  hapse Bala I odvode ga.
U zatvoru G sedi,dolazi policajac I kaže joj da je slobodna da može da ide.G ga gleda I ugleda J.Srećna je.J joj prilazi gledaju se.G trči prema njenu.J pruža ruke.G ga grli.J dolazi sa Manuom..J joj briše suze.G mu dodiruje stopala,J je spreči. Daje joj M.G ljubi M.
G,J I kaka su kod G kući.J joj pakuje torbu,a ona ga zaustavlja.J kaže d aide sa njim u Dzatlasar I da nema razloga da više ostaje.J je pakuje,G je srećna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete:Jagi dovodi Gangu u njegovu kuću i Sumi grdi Gangu za to.Pooja se održava u Badi Haveli.Mnogi ljudi su tamo.Ganga oće da ode,Jagi je zaustavlja I kaže da joj neće dozvoliti da bilo gde ode ovaj put on je vodi ispred statue Devi Maa i kaže joj da je voli.Uzima sindor iz hrama i stavlja je na G.Singovi su šokirani videvši to.Takođe nailaze I Sanchi I njena porodica I šokirani su prizorom.

detaljniji prevod sutra

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

45 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *