MN 27.11.2013.,Ganga priprema caj sa bademom - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 27.11.2013.,Ganga priprema caj sa bademom

By  | 

SEKAROVIGanga priprema caj sa bademom

Epizoda pocinje razgovorom Aloka I Menu.A dolazi I poziva ih na veceru.Menu pravi izgovor da je Alok pricao o necemu.Alok se smeje I odlazi.Menu pita A da li krije nesto od nje I da li se seca njihovog razgovora.A kaze da se seca.Menu je pita za Siva.A kaze da on pokusava da nadje resenje.Menu joj kaze da nece uspeti bez nje.Odlaze na veceru.Ira pita Siva zasto danas ne hvali jelo,pita ga jel mu se ne dopada.Siv kaze da mu se svidja.Daddu mu kaze da je vec nekoliko dana napet I ako su oni razlog njegove napetosti moli gad a prica sa njima otvoreno.Sanci dolazi kuci,Ira I Menu je pitaju da vecera.Sanci kaze da je vecerala sa Ankitom.Sanci se zahvaljuje Mahiju sto je doneo cokoladu za nju.Mahi je gleda ljutito.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ganga razmislja da su bademi sada dobri za nju,zbog trudnoce.Ona se pita sta da radi jer ih nema  dovoljno.Ona govori Makanu da joj donese sutra.On kaze da ih ima I daje joj bademe.Ganga kaze da ce jesti bademe od sutra.

Alok I Ira se bude zbog buke.Oni silaze dole I vide dekoraciju.Daddu I ostali im zele srecnu godisnjicu.Oni su srecni,uzimaju blagoslov od Daddua.Dadu im daje poklon.Menu,Mahi I Sanci im cestitaju.A I Siv uzimaju blagoslove od njih I daju im avionske karte.Dadu kaze tvoj sin ti daje odmor.Ira se zahvaljuje Sivu.Dadu kaze sutra smo organizovali porodicni rucak za vas.Ira I Alok se slazu.Mahi kaze da je to njiohova 37-a godina braka I pita Aloka gde je upoznao prvi put Iru.Alok mu govori.Ira im se zahvaljuje za slatko iznenadjenje I pita ih da idu da spavaju sada.Ona vidi da je Siv vec otisao I gleda u njega.

K pita za caj I zove Gangu.Gena kaze da ona radi.Ganga dolazi I servira joj caj od djumbira sa bademom.Ona kaze da je to za sve njih.Ganga kaze da je badem dobar za zdravlje zimi.K kaze sigurno ti je J to rekao.Ganga kaze da je to procitala na internetu I govori da je badem veoma vazan.Gena kaze da je jela puno badema kada je bila trudna sa Nanduom.K hvali Ganginu duhovitost.J daje sebi zasluge za Ganginu inteligenciju.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *