MN 27.12.2013,Skok od nekoliko meseci u MN - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 27.12.2013,Skok od nekoliko meseci u MN

By  | 

DaduSkok od nekoliko meseci u MN

Epizoda pocinje kako Ira Menu daje sindor I kaze da joj je bog vratio to pravo.Menu kaze Bog mi je samo dao nadu.Ako me moj muz ne prepoznaje kao zenu,da li imam prava da stavljam mang.Stavicu ga kad me muz prepozna.A pokusava da je ubedi,kaze joj da je sindor symbol vere I d ace se I to dogoditi uskoro.Menu stavlja sindor na celu,dok joj se suze slivaju niz oci.Zahvaljuje se Bogus to joj je pruzio ovu srecu.Provela sam bez njega 25 godina,a sada ne mogu da cekam 24 casa.Dadu je blagosilja.A je grli emotivno I brise joj suze.Ira se smeje.

Ganga kaze J d ace mu doneti caj.J kaze da mu nista nije potrebno I pita je da dodje kod njega u sobu,jer ga samo ona oslobadja stresa.Ganga razmislja ako imam odnose mozda povredim bebu.Ona razmislja kako da kaze ne Jagiju.Ganga pocinje dap ere stari pribor.K dolazi I pita je zasto to pere nocu.Ganga kaze imala sam u planu to da uradim,ali nisam stigla preko dana.K joj kaze da je ona stvarno jedinstvena I kaze joj d aide u sobu jer je J stigao.J ceka Gangu.Ganga I dalje pere.K je grdi nezno govoreci d aide u svoju sobu.Ganga dolazi u sobu I vidi da J spava.Ganga mu se izvinjava I kaze da ovo radi da bi dala naslednika K I ostatku porodice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pokazuje se kako vreme prolazi.Anup se ispituje od strane vojske,ali se ne seca nicega.Siptomi Gangine trudnoce su sve veci.A daje novu odecu Menu I sindor.Menu se smeje.Sanci se dopada Saurav.Siv I Mahi dolaze kod Anupa I vide ga uredno posisdanog,obrijanog I formalno obucenog.Mahi I Siv se smeju.J dodiruje Gangu ali ona ne odgovara .Siv,Mahi I Anup igraju drustvenu igru.
Nastavak na sledecu stranu

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *