MN 29.01.2014.,Jagi je u poseti kod Ratana - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 29.01.2014.,Jagi je u poseti kod Ratana

By  | 
Anandi,Siv,Amol

Anandi,Siv,Amol

Jagi je u poseti kod Ratana
Epizoda pocinje kako B pita K da li je J rekao o cemu zeli da ragovara sa njima.K kaze da nije,rekao je samo da je vazno.J I Ganga silaze.B pita o cemu se radi.J kaze da zeli legalno da usvoji Manua I da mu da svoje ime,ali da mu je za to potrebna dozvola Ratan Singa.Svi su sokirani.K pita zasto je potrebna njegova dozvola.J kaze da je to po zakonu neophodno.Posetio sam advokata,ne postoji drugi nacin.Poseticu ga I uzeti njegovu napismenu dozvolu.Sumi kaze neces ici da se vidis sa njim.K se slaze,kaze da ni on ni Ganga nece ici kod djavola Ratan Singa.J kaze slazem se sa vama,ali radi se o Manu I njegovoj buducnosti.Ako je Ratan Singu ime povezano sa Manu ,imace mnogo problema.Moramo razgovarati sa Ratanom zbog njegove buducnosti.Ici cu sam kod njega.B mu daje dozvolu I kaze da povede I advokata sa sobom.K je I dalje neodlucna.Ona kaze uradicemo to,ako ne postoji drugi nacin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


A daje caj Sivu.Siv joj kaze da sedi.A kaze da mora da probudi Amola I podseca ga na jucerasnji incident.Pita gad a l ice biti u stanju da se brinu o njemu?Siv kaze naravno.A kaze da je emotivan I osecajan I da moraju dag a ucine srecnim,Siv gestikulise za da.A kaze idem kod Amola.A daje mleko Amolu.Siv ulazi noseci lutku na ruci.Amol se smeje.Siv mu kaze da brzo popije mleko.Amol pije.Amol se smeje kada Siv razgovara kao lutka.Oni imaju lepe trenutke zajedno.A I Siv se smeju dok gledaju u Amola.

RS je ljut kad vidi J.J mu kaze da je dosao po njegov potpis da legalno usvoji Manua.On mu kaze da na papiru pise da on nema nikakav prigovor.RS se smeje.J kaze da je to vazno za Manuovu buducnost.RS kaze da ne zeli da prica sa njim I da posalje Gangu.J kaze da Ganga nece doci I kaze mu da prica sa njim.J mu kaze da je sud dao satarateljstvo nad Manuom Gangi I da on sada treba samo da potpies.RS odbija da potpies.Kaze pokazacu tin a sta sam sve spreman,kada izadjem odavde.J mu kaze da razmislja o Manu.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *