MN 29.11.2013.Sekarovi saznaju da Siv nije Irin sin - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 29.11.2013.Sekarovi saznaju da Siv nije Irin sin

By  | 

IraSekarovi saznaju da Siv nije Irin sin

Epizoda pocinje kako Sarla otkriva istinu Iri da je ona rodila zensko dete.Kaze da ju je lagala preko telefona.Ona kaze da Siv nije njen sin.Ira je sokirana I slomljena.Ira kaze lazes.Sarla kaze da govori istinu.Ona kaze da je pocinila veliku gresku I da sada govori istinu kako bi je ispravila.Doktor kaze Sarli da cuti,jer njeno stanje nije dobro.Sarla kaze da zeli da rastereti svoje srce inace ne bi bila mirna posle svoje smrti.Ona kaze Iri da joj veruje da je rodila mrtvu bebu.Nesreca koju si imala pre porodjaja je imala uticaja na tvoju bebu I ona je u tvojoj utrobi bila mrtva.

Siv I A gledaju snimke.Oni su sokirani kada vide da Alok podmicuje clana bolnickog osoblja I uzima stranicu sa podacima o Irinom porodjaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sarla kaze da se oseca lose zbog nje jer je patila vec dva puta ranije zbog pobacaja i  I ovo bi bio treci put.Ona dodaje bila sam srecna zbog tebe kada si trebala da se porodis I da rodis bebu,ali beba je bila mrtva.Ja sam se osecala lose I pitala se zasto imamo na jednu stranu zdravu bebu,a na drugu mrtvu,u istoj porodici.Ira je pita sta hoces time da kazes.Ali pre nego sto uspe da kaze bilo sta vise ona uzima poslednji udisaj I umire.Doktor kaze da je preminula.

Alok hvali Dadua sto je organizovao kraljevski rucak.Dadu kaze da su A I Mahi angazovali ugostitelja I dekoratera.Alok kaze da on ne moze da ceka da proba hranu.Daddu kaze moras da cekas dok ne dodje tvoja zena.Alok se pita gde je ona.Ira dolazi I pita cija zena.Svi su zategnuti.Ira ulazi I kaze da je ona luda zena koja je varana godinama.Menu pita o cemu se radi.Alok kaze da ne zna.Ira kaze da je ona rodila mrtvu bebu.Svi su sokirani.Ira pita zasto mi niste rekli da je moja beba rodjena mrtva.Ona pita da li je to istina ili ne.Alok kaze da je to besmisleno.Ira kaze da joj je Sarla ispricala sve pre nego sto je umrla.Alok kaze da je ona bila dobro kada ju je on posetio.Ira mu kaze da joj kaze istinu kako je Siv dosao u njen zivot.Ona place I pita zasto se ovako sale sa njom.Menu place I kaze zato sto zeli da te vidi zivu.Imala si dva pobacaja ranije I Alok je znao da ne mozes da se izboris sa time ponovo,zato ti je stavio Siva u krilo.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

61 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *