MN 30.10.2013,Ganga i Jagi se vracaju u Haveli - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 30.10.2013,Ganga i Jagi se vracaju u Haveli

By  | 

Gangina i Jagijeva bracna nocGanga i Jagi se vracaju u Haveli

A se vraca u Sekarovu kucu.Svi su u dnevnoj sobi cutljivi zbog svih desavanja.Menu ide ka A I pita da li su se svi vratili.A klima glavom da kaze da.Menu je grli.Alok ustaje I ide ka A.On kaze nasa ljubav prema Sanci cinila nas slepim…ti si govorila da nije ova rista dobra ni za Sanci,a ni za J,ni za koga,ali mi smo te ignorisali,das mo te tada poslusali,danas ne bi prolazili kroz ovu sramotu.Mi smo odgovorni za sve sto se desilo.Daddu joj prilazi I kaze mi smo nekada bili  ponosni sto smo ljudi sirokih shvatanja,ali poslednjih nekoliko dana,nasa ponasanje nas je sokiralo I dokazalo da razmisljamo slabo.Stidim se zbog onoga kako smo reagovali.Uzima ruzu I daje joj.On kaze mislim na ovaj nacin da ti se izvinim.A uzima ruzu I kaze,nemoj da me sramotite vise,dan kada sam dosla u ovu kucu kao Sivova zena..ova porodica je postal moja.Podelila sam srecu sa ovom porodicom,pa zasto onda ne bi delila I tugu?Da li sam ja postal autsajder da mi se svi vi tako izvinjavate?Molim vas ne radite to.Daddu kaze to je ono zbog cega njeno srce pobedjuje stalno.On joj daje blagoslov.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ira se priseca kako se lose ophodila prema A I njenoj porodici.Kako je forsirala A da podrzi Sanci na sudu.A joj prilazi I stavlja svoje ruke na njene.Ira kaze nisam nikada ni zamisljala da Sanci moze da uradi ovo.Bol koji mi je zadala….nikada necu moci preboleti to.Iskoristila je moju veru,moju ljubav…I napravila salu od moje majcinske ljubavi…nikada necu biti u stanju to da zaboravim.Ona gleda u A I kaze,ali A…nacin na koji sam se ophodila prema tebi poslednjih nekoliko dana….za to sam samo ja odgovorna.Sanci je dete…ali sta se dogodilo meni?Slusala sam sve,ali nisam verovala.Toliko me je sramota da je I izvinjenje za ovo premalo…ne mogu te cak pogledati mi u lice.A kaze samo mi se nasmesi….ja mogu traziti bar toliko.Ira se smeje I grli A.Sanci gleda sa sprata I izgleda da se ljuti.A pita Iru gde je Siv.Ira kaze da je u svojojj sobi I da je povredjen jos vise od nje…veoma je uznemiren.A odlazi u svoju sobu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

28 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *