MN 30.12.2013.,Singovi zele abortus - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 30.12.2013.,Singovi zele abortus

By  | 

KajljaniSingovi zele abortus
Epizoda pocinje kasko J pokusava da nagovori Gangu na abortus ukoliko doktor dozvoli.Ganga kaze mogu da uradim sve,ali ne mogu da se odvojim od opve bebe.Ona pita K da ubedi J I govori da ona nije uplasena.J pita sta je sa njegovim strahom.Ja znam tvoje stanje.Kako da to shvatim.K kaze ja cu podrzati J,je rod kako si ti usla u njegov zivot,njegov zivot je krenuo na bolje.Ne mogu ponovo da gledam kako mu se zivot rusi.Spremna sam da spasim Gangu.Doktor im kaze da cekaju napolje dokle se Ganga spremi za ultrazvuk.

Alok pokazuje muzicki instrumenu Anupu.On gleda u njega I pokusava da svira,ali bezuspesno.On cudno reaguje na iznenadjenje svih.Menu mu daje limunadu.Siv joj kaze da malo odmori.Alok kaze da moraju da imaju strpljenje,I da ne mogu dag a prisiljuju da se seti bilo cega.Dadu kaze pokusao sam dag a prisetim neceg u zurbi.Alok kaze mi zelimo da se Anup vrati kao nas sin.Dadu kaze dag a nece ponovo pritiskati I kaze da mu je zao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


K krivi sebe za Ganginu trudnocu I kaze da je preuzela taj korak da bi njoj dala naslednika I da bi se ona popela uz zlatne stepenice.Sumi joj kaze da ona za to nije kriva I da nije mogla da zna d ace Ganga preduzeti tako nesto.J kaze K da ne krivi sebe.J kaze vas je to bolelo,ali nikada niste to pokazali.Podrzavali ste Gangu.V kaze B da I on razmislja o majci.Ona se vremenom mnogo promenila.On ga pita da li se seca sta se dogodilo sa njegovom prvom zenom.Flesbek je prikazan kada doktor kaze da mogu spasiti Jamunu ili bebu.B kaze majka se promenila I to na bolje.Neko je odgovoran za njena siroka razmisljanja I shvatanja,a to je Anandi..Trebamo biti ponosni sto nam je A kcerka I K majka.V kaze ja sam ponosan,ali sam ljubomoran na tebe,jer mene nije rodila.B kaze ja sam mnogo srecan sto si mi ti stariji brat .
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *