MN 31.01.2014.,Amol krece u skolu - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 31.01.2014.,Amol krece u skolu

By  | 

Siv i AmolAmol krece u skolu
Epizoda pocinje razgovorom za Amolov intervju.Amol daje odgovore .Predodredjeni je impresioniran Amolovim odgovorima.A govori da bi on pohadjao tu skolu,ukoliko ga prime.Direktor kaze da mora da ima opstu proveru I da ce to odluciti u kojoj klasi ce biti primljen.Siv kaze direktoru da tretira Amola kao ostalu decu.Direktor pita uciteljicu da proveri sklonosti I sposobnosti Amola I da ih obavesti o rezultatu.A je zabrinuta.Siv kaze pusti ga samog.Direktor kaze,razumem vasa osecanja,ali morate mu dati prostora da bude nezavistan.Direktor piti kako su dosli na ideju da usvoje Amola.A objasnjava.Uciteljica dolazi I kaze direktoru da je Amol inteligentan.Direktor kaze,vas sin ima bolje ocene nego sto sam ocekivao.A I Siv su srecni.Direktor kaze da ce biti srecan da primi Amola u svoju skolu.Amol se smeje.Siv kaze A da ce on platiti takse I poslati formular.A kaze da ce mu se pridruziti I nabaviti knjige,uniformu I ostale stvari za polazak u skolu.Oni kazu Amolu da sedi tu I ceka ih.Dva deteta dolaze I pocinju da maltretiraju Amola.Oni kazu videcemo se sutra.Siv  I A dolaze I uzimaju Amola.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


K pita za caj.Pita I zasto su zvali fotografa.B kaze zbog tvoje karte.J joj kaze da gleda u kameru.Fotograf kaze K da se smeje.Fotograf slika.J kaze da ce K slikati I sa bebom.K kaze ne.Sumi I B insistiraju da se slozi.K krije bebino lice.Ganga kaze kada je beba u tvom krilu,ne moze ni jedne oci da je ureknu.K se smeje.

Dadu cestita Amolu I daje mu slatkise.Svi su srecni.Dadu kaze A da joj je odluka ispravna.Ira kaze tvoj zivot ce biti stabilan sa punim radnim vremenom.Alok kaze da je A savrsena majka.Anup predlaze da se Sanci  brine o Amolovom skolovanju.A kaze da ce se ona brinuti o Amolu.A pita gde je Sanci.Ira kaze da je najverovatnije u putu ka kuci.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *