Siv tesi Rasiku

Indijske Serije

MN 31.06.2014.,Siv tesi Rasiku

By  | 
Zgodni Šiv

Zgodni Šiv

Prevod: Tempesta

Jagi priča s Gangom, kaže da ima odgovornosti i mora ih ispuniti, ona ga mora razumeti. Ganga mu odgovori da ga razume, ali ne zna kako će deca to da shvate. Jagi tužno pogleda Manua koji spava. Kaže joj da je u pravu. Sutra će odvesti decu na vašar, iz svakog doma će povesti decu. Ganga mu kaže da to nije potrebno, misli da decu to sada neće interesovati. Bili su jako ljuti. Hoće da mu donese večeru, ali je on zaustavi i kaže da nije gladan, može da ide na spavanje. Ona hoće da krene, ali joj on spusti ruku na rame i doda da govori istinu, stvarno nije gladan. Ona stavi svoju ruku na njegovu.

Jutro je. Jagi je u kancelariji sa Shyamal-om. Pregleda neka dokumenta i kaže mu da je to jako dobar projekat. Koristiće onima koji nemaju novca da plate lečenje, dosta obolelih od ozbiljnih bolesti se može tu lečiti. Ovaj mu odgovori da mu je drago što mu se projekat sviđa. Sad treba samo da nađe zemlju za taj projekat. Jagi kaže da će popričati sa kolektorkom. Traži da projekat ostane kod njega, pa će o njemu popričatii i sa ministrom. Shyamal ga hvali. Jagi kaže da je srećan ako može da uradi neko dobro delo. Radnik im donosi čajeve i kolačiće. Shyamal kaže Jagiju da zna da on retko pije čaj. Jagi odgovori da nije baš da ga ne pije uopšte. S. pristaje da uzme čaj.
U hodnik dolazi Ganga i od radnika saznaje da je Jagi u kancelariji i da je s njim neki čovek. Radnik doda da taj čovek izgleda jako fino, već je dolazio da vidi Jagija. Ganga požuri i ugleda S. kako pije čaj kroz stakleni deo vrata. Seća se kako je videla da neko prisluškuje Jagija i nju. Shvata da je tog dana u stvari videla S., pita se zašto je otišao, a da se nije video s njima. Pomisli kako mora o tome popričati s Jagdišem, on možda zna nešto o tome.
S. pita Jagija da li misli da će mu ministar odobriti projekat. Jagi mu kaže da to prepusti njemu. Potrudiće se i učiniće sve za dobrobit meštana. S. kaže da ide sad, pa Jagi sklopi ruke u znak pozdrava. S. ga uhvati za ruke i nasmeši se. Odlazi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *