MN 31.12.2013,Kajljani spava na pod zbog Gange - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 31.12.2013,Kajljani spava na pod zbog Gange

By  | 

Glumci iz male neveste na dodeli nagradaKajljani spava na pod zbog Gange
Epizoda pocinje kako se Anup izvinjava Menu sto se nicega ne seca.Menu kaze ali ja se secam svega I ne moras da se izvinjivas zbog toga.Ona kae bila sam uplasena I sama bez tebe.Nema reci da izrazim svoja osecanja koja sam imala tada,a I ono sto osecam sada,ne mogu da opisem koliko sam sada srecna,jer si se vratio u moj zivot.Ona mu prica o uspomenama.Menu mu govori kada joj je odveo u babu bazaar nakon braka I da kada je ona jela on ju je gledao s ljubavlju.Anup kaze da se sec ate radnje,ali da se ne seca da je bio tamo sa njom.Menu kaze u redu je,ako se ne secas.Menu mu kaze da spava jer je kasno.

Ganga dolazi u K sobu sa Sumi,Genom I J.K kaze ostaces ovde sa mnom do tvog porodjaja.Ganga pita gde ces ti spavati.K kaze ja sam se zaklela da dok ne vidim tebe I tvoju ne rodjenu bebu zajedno spavacu na podu.Sumi I Gena pokusavaju da je ubede da ne radi to.K kaze odlucna sam da ispunim zakletvu u ma kakvim okolnostima.Ona kaze ostalima da idu,jer je Ganga umorna.K kae zsestri/koja je unajmljena zbog Gangine sigurnosti/da odmori u drugoj sobi.Ganga grli K I emotivna je.K joj pomaze da legne na krevet,a ona lezi na pod.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nandu pokazuje verska mesta na laptopu Geni I Gangi.V kaze Geni da on izlazi.On bulji u Genu I kaze zelis da ucis u tim godinama.Gena kaze da zeli I da ona gleda verske postove.Ona govori da tu mogu da vide arti cuvenog hrama,I ostale verske proslave.V kaze da je zabrinut jer su svi poceli da uce I jedino ce on ostati ne obrazovan.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *