Mraz 8. epizoda!

Mraz - Zemheri

Mraz 8. epizoda!

By  | 

Mraz 8. epizoda!

Ajaz traži od Firuze objašnjenjenje, nakon što sazna za njen brak sa Ertanom. Njen odgovor će ga jako zaboleti.U međuvremenu, Berak saznaje da je trudna. Ta vest postaje adut u njenim rukama.

Ertan pritiska Firuze da se vest o njihovom braku proširi među svim poznanicima. Pokušava da ugovori sastanak sa njenim ocem, ali je Firuzi teško da saopšti ocu za koga se udala. Šokirana Ertanovim poklonom, Firuze počinje da sumnja, da on zna za njenu prošlost sa Ajazom. Firuze se boji, da će Ertan nauditi Ajazu i njegovoj porodici.

Policija širi istragu kako bi otkrili ko je ubio Jasina. Policija dolazi u kuću Pinarovih, a Elvana od straha uhvatiti panika. Svi ukućani to primete. Policija odvodi Faruka kako bi dao izjavu. Informacije koje će dobiti u policiji, i koje će ispričati ukućanima, potpuno će promeniti Firuzino shvatanje o ovom incidentu. Koji je novi Firuzin plan?

Nastavak na sledecoj stranai

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *