Naagin 3 - 6. epizoda - Mahir i Bela su se venčali, kao i Pratam i Suhani

Indijske Serije

Naagin 3 – 6. epizoda – Mahir i Bela su se venčali, kao i Pratam i Suhani!

By  | 

Prevod: Maja. Hvala. 😀

Sumitra traži Juvija i zove ga. Mahir zabrinuto veli da Juvi nije tu, pretražio je na bezbedonosnim (CCTV) kamerama. Pobegao je sa svojom bivšom, Ravi. Pričao je s menadžerom, koji je to potvrdio. Sumitra se zapanji čuvši to i zaplače: ,,Šta će biti sada s Belom?”
Mahir je grli i teši da će sve biti dobro, neka se ne brine. Andy ga pita šta će uraditi. Sumitra se brine za Juvija i kaže da je napolju nevreme, oluja je jaka. Andy joj predloži da se moli, investitori su tu i osramoćen je. Viš precrta Juvijevu fotografiju i planira da sledeće ubije Adija, daće mu mučnu smrt. Ubode Adijevu fotografiju nožem. Adi oseti bol na tom mestu tada i vrisne. Prijatelji kreću da ga ismevaju, zezaju ga i pitaju što vrišti. Rehan zove Viš i pita je gde je. Viš je pita da li je venčanje počelo. Rehan negira, Juvi nije tu. Viš se nasmeši: ,,Kladim se u 5 laka rs. On neće ni doći! Juvi je prevarant. Verovatno je pobegao s nekom devojkom i sada je sigurno s njom u krevetu. Takav je on!”
Bela slaže oca da je srećna sa svojim venčanjem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *