Naagin 4 - objava glumačke postave u septembru!

Indijske Serije

Naagin 4 – objava glumačke postave u septembru!

By  | 

Preveo Sebastijan. Hvala 😀
Popularna indijska serija, “Naagin”, skoro je završila treću sezonu, a na samom kraju sa nama su bili Surbhi Jyoti, Pearl V Puri i Anita Hassandani (podsećamo, Bela, Mahir i Vish). Nakon prikaza poslednje epizode treće sezone, objavljena je najava za novu, četvrtu sezonu, i time potvrđena činjenica da će biti nastavka. Ekta Kapoor, producentica ova serija, potvrdila je da će se nova glumačka postava, za četvrtu sezonu ove serije, objaviti u septembru: “U septembru ćemo objaviti sledeću “Naagin” (zmija) za novu, četvrtu sezonu serije! Očekuju vas neka neočekivana iznenađenja!”
Neka od imena koje se pominju za novu sezonu su Hina Khan, Krystle D’Souza, a takođe i Vivek Dahiya.
Glumac Arjun Bijlani, poslednje viđen kao Dip u seriji “Ishq Mein Marjawan”, izjavio je da ne zna hoće li biti deo četvrte sezone. Podsećamo, Arjun je u prvoj sezoni glumio Ritika, a u drugoj i trećoj sezoni je takođe gostovao, oba puta u poslednjim epizodama sezone.
Glumica Anita Hassandani, koja je glumila Vish, izjavila je da za sada takođe ne zna ništa, ali da bi volela da učestvuje u četvrtoj sezoni, jer je uživala u ulozi Vish.
Glumac Pearl V Puri, poznatiji kao Mahir, trenutno je zauzet snimanjem svoje nove serije, “Bepanah Pyaar” koja se emituje takođe na Kolorsu.
Hoće li se priča vrteti oko Bele, Mahira i Vish, ili nas očekuje neka potpuno nova priča i novi likovi, ostaje da saznamo uskoro. Da li biste voleli da seriju prevodimo na našem sajtu? 🙂

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *