Najave za indijske serije - 07.09.2017. - DSDT, Udaan, Shakti, IPKKND3, Naamkarann, Kasam, Simar, Beyhadh...

Vesti

Najave za indijske serije – 07.09.2017. – DSDT, Udaan, Shakti, IPKKND3, Naamkarann, Kasam, Simar, Beyhadh…

By  | 

Najave za indijske serije – 07.09.2017. – DSDT, Udaan, Shakti, IPKKND3, Naamkarann, Kasam, Simar, Beyhadh…

Prevod: Maya. 🙂
Svi ste jedva čekali nove najave i evo… one su stigle upravo! Danas na repertoaru su ponovo neke od vaših omiljenih televizijskih serija, poput: ,,Dil Se Dil Tak”, ,,Odbačeno siroče”, ,,Kasam – Tere Pyaar Ki”, ,,Ek Shringaar Swabhimaan”, ,,Shakti”, ,,Beyhadh”, ,,IPKKND3″, ,,Naamkarann”, ,,Ishqbaaz”, ,,YRKKH”, ,,Simar” i mnoge druge! Krećemo onda, pozdrav svim pratiocima… 🙂

Dil Se Dil Tak – U ovoj predivnoj indijskoj seriji nas u sledećim epizodama očekuje…
…pravi zaplet! Šorvori je zatekla Parta i Šorvori u kupatilu i od tad se potpuno promenila prema njima. Ona je ljuta i zatražila je od Parta da joj obeća da više neće pričati sa Teni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sledećeg dana… Teni se uplaši i dolazi do Partove i Šorvorine sobe. Ona kuca na vrata i pita ih da brzo otvore vrata. Part se zabrine za Teni. Šorvori dolazi i spreči ga da otvori vrata. Part se brine za Teni previše i zato je Šorvori ljuta. Part joj kaže da je Teni možda u nekom problemu. Šorvori mu kaže da je ona i ranije lagala samo kako bi spavala u krevetu između njih, to radi da provede vreme sa njim (Partom). Ona mu kaže da on to ne razume, ali ona (Šorvori) sve to jasno vidi i razume. Part shvati njenu brigu i kaže joj da je u pravu, ali može da bude loše po bebu ako je Teni stvarno uplašena.

Šorvori i dalje ne veruje Teni, pa kaže Partu: ,,Ne verujem. Teni radi ovo kako bi bila blizu tebi. Ona zna da ćemo joj kad-tad otvoriti vrata.” Part: ,,Možda, ali opet… Šorvori, treba da je vidimo zbog naše bebe. Moramo da se brinemo o njoj.” Zbog bebe i Partove molbe, Šorvori otvara vrata i pušta Teni da uđe u sobu. Teni ulazi unutra i prvo pogleda Parta. Šorvori primeti to i zabrinuta je. Teni im kaže: ,,Bila sam uplašena i osećala se loše, pa sam došla ovde… kod vas.” Šorvori joj ljutito kaže: ,,Dobro, ali… uništila si nam san.” Šorvori je shvatila da Teni voli Parta i želi da spreči to!
Hoće li Šorvori uspeti da spreči Teninu ljubav prema Partu? Hoće li veza između Šorvori i Parta da se učvrsti ili ne? Nove epizode možete da pratite radnim danima na ovom sajtu! 🙂
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *