Najave za indijske serije - 2.10.2017. - IMM, DSDT, IPKKND3, Shakti, Simar, Udaan, Beyhadh, YRKKH...

Vesti

Najave za indijske serije – 2.10.2017. – IMM, DSDT, IPKKND3, Shakti, Simar, Udaan, Beyhadh, YRKKH…

By  | 

Najave za indijske serije – 2.10.2017. – IMM, DSDT, IPKKND3, Shakti, Simar, Udaan, Beyhadh, YRKKH…

Prevod najava: čitateljka, prevoditeljka i bivša moderatorka ovog sajta Maya. 😀

Dugo nije bilo najava i mnogi čitaoci su pitali gde su one. Sada su te najave stigle kao poklončić svim vernim pratiocima. Današnje najave će biti duže i veoma zanimljive (kao i uvek, naravno 😀). Imaćete prilike da saznate šta sledi u novim epizodama vaših omiljenih indijskih serija, poput: ,,Ishq Mein Marjawan” (skraćeno – IMM), ,,Dil Se Dil Tak” (skraćeno – DSDT), ,,Iss Pyaar Ko Kyaa Naam Doon? 3″ (skraćeno kao – IPKKND3 ili na našem KDNOLJ3 od ,,Kako da nazovem ovu ljubav? 3″), ,,Shakti” (Snaga/Moć – u prevodu na naš jezik), ,,Simar” (skraćeno SSK od punog naziva ove serije ,,Sasural Simar Ka” – Simarina tazbina), ,,Odbačeno siroče” ili ,,Udaan”, ,,Beyhadh” (serija koja se emituje na Sony TV kanalu u Indiji), ,,Yeh Rishta Kya Kehlata Hai” (skraćeno glasi – YRKKH), ,,Ishqbaaz”, ,,Naamkarann”, ,,Santoshi Maa” (Majka Santoši u prevodu na naš jezik) itd.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Da ne razvlačim dalje. Krećemo sa jednom novom indijskom serijom…

Ishq Mein Marjawan (IMM) – Dip je spreman za svoje i Arohiino venčanje. On se lepo obukao i spremljeno stiže u ‘mandap’. Zvanice su već stigle i svi sada čekaju da Arohi dođe tu takođe. Ipak, tenzija nastaje kad shvate da Arohi nije tu. Dip se zabrine, jer njegove neveste – Arohi – nema nigde. Arohi ipak dolazi na venčanje, obučena je lepo. Dip je uhvati za ruku polako i uvodi svečano u ‘mandap’. U pozadini je muzika… Dip je gleda i opčinjen je njenom lepotom. Svi im aplaudiraju. Lep su par… 😀

Dil Se Dil Tak (Srce srcu; DSDT ili SS – skraćeno) – Šorvori smišlja plan da osramoti Parta pred svima i slomi mu srce. Intervju kreće. Teni se pojavljuje kao Partova žena i svi su u šoku zato. Šorvori napravi tu veliku dramu i ošamari Teni. Ona viče pred ukućanima i novinarima kako Part Banušali ima aferu sa Teni. Part pobesni i snažno je ošamari! Šorvori reši da se razvede od njega i kaže to svima u kući. Ona ode. Svi su šokirani.

Šorvori shvata da je svojim ponašanjem ugrozila život bebe u Teninom stomaku. Ona odlazi u bolnicu i izvinjava se Teni. Zagrli je i plače neutešno.

Šorvorina odluka da unese bol u živote svih i natera ih da je zamrze donosi patnju svima u kući. Odvija se velika drama u novim epizodama ove serije!

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *