Najave za indijske serije - 26. 6. 2018. - TREĆI DEO-Yeh Hai Mohabbatein (YHM): - Turske-Serije.Net

Vesti

Najave za indijske serije – 26. 6. 2018. – TREĆI DEO-Yeh Hai Mohabbatein (YHM):

By  | 

Najave za indijske serije – 26. 6. 2018. – Yeh Hai Mohabbatein (YHM):

Prevod: Maya. 😃

Prva dela su prevod najava, a treći je samo prevedena cela današnja epizoda serije ,,Yeh Hai Mohabbatein”.
Inače sam rešila da odsad samo prvi deo budu najave i isključivo najave za serije, a svi ostali delovi da budu puni prevodi nekih serija kojih nema u kategorijama ovako na našem sajtu!
Pisala sam u skoro svakim najavama o ovoj seriji tako da verujem da ste u toku. Ukoliko ne znate o čemu se radi serija, pogledajte neke od prethodnih najava ili na internetu se raspitajte o seriji!
Oni koji prate seriju ovako svakako biće srećni kada je vide s prevodom na srpski!
Epizodu možete pogledati preko interneta sa HD slikom! 😉

Simi i Parmit su u kolima. Simi pita svog muža, zlog Parmita, da li je uzeo bioskopske karte.
Parmit se nasmeši zločesto i potvrdi: ,,Jesam. Pokazao sam svoje lice onom tamo čuvaru ispred bioskopa. On će misliti da sam lud da kupim karte, pa da posle odem! Neka misli! Sve ću uraditi samo da napakostim Balovima (porodica Bhallas). Zato sam kidnapovao Rošni! I ovog puta nas niko ne može okriviti. Sve dokaze sam uputio namerno na Romija (Romi, Ramanov brat). Danas pobeđujemo, Simi!”
Simi je uznemirena i kaže mu uplašeno: ,,Uff, ne znam. Baš se pitam šta se događa kod kuće. Išita (Ramanova supruga, Ruhina i Pihuina majka, glavni lik u seriji) je sigurno već došla tamo i počela da traži Rošni. Hajde da krenemo kući! ‘Ajd…”
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *