- Turske-Serije.Net

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije-28. 6. 2018.-Yeh Hai Mohabbatein (YHM)

By  | 

Yeh Hai Mohabbatein (YHM) – 28. 6. 2018. – Parmitov plan da okrivi Romija za Rošninu otmicu propada!

Prevod: Maya. 😃


Raman i Išita su sreli na putu Rošni kako trči, pa su je uveli u kola i vratili kući (u kuću Balovih). Ukućani ih vide i trče ka Rošni s pitanjima: ,,Rošni! Rošni! Gde si bila? Kako si? Šta ti je bilo?”
Inspektor dolazi tu i obrati se Ramanu i Išiti: ,,Kako ste našli Rošni? Gde je bila? Moramo odmah da je ispitamo…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Raman ga zaustavi: ,,Oprostite, ali ne mogu Vam to dozvoliti. Kao što i sami vidite, Rošni je sada jako uplašena i… jako je traumatizovana zbog otmice. Jedva je pobegla i našli smo je trudnu u jako lošem stanju. Ako je još Vi ispitate… to neće biti dobro za njeno zdravlje. Dođite sutra ponovo i ispitajte je.”
Inspektor se složi, nikakav problem. Pozdravi se sa njima i ode. Raman onda kaže svojoj ćerki: ,,Ruhi, molim te, odvedi Rošni u sobu. Rošni treba da spava…”
Ruhi se složi i pođe s Rošni u Ramanovu i Išitinu zajedničku sobu (ranije je to bila njihova soba, a tu je sada samo Raman. Išiti još nije oprošteno jer je ubila Adija – prim. prev.).
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *