Naku 25.02.2010.Suprija pada u nesvest - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Naku 25.02.2010.Suprija pada u nesvest

By  | 

DataSuprija pada u nesvest
Suprija okleva da uzme prsten dok svi gledaju. Data joj stavlja prsten. Svi tapsu. Suprijin telohranitelj izgleda iznenadjeno I uznemireno sto se veridba desila. Data dotice Aai stopala, a potom I Suprijinom ocu. Suprija stoji tuzna. Kala primeti njenu uznemirenost I da se igra sa prstenom iako Data samo sto ga joj je dao, kao da vec hoce da ga skine. Lela joj prilazi I pita da li je sve u redu. Telohranitelj donosi Supriji vodu, videvsi da joj je lice bledo I tom prilikom je zove imenom. Lela vice na njega da je zove gospodjice jer ona je Datina buduca zena, a on samo sluga. Supija je uznemirena. U medjuvremenu Badzi upoznaje telohranitelja sa Datom I oni se rukuju. Upravo tada telohranitelj pogleda u Supriju, primeti da ce se onesvestiti I trci da je uhvati. Svi su u soku. Data izgleda kao da bi ubio telohranitelja sto mu je dodirnuo buducu zenu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Supriju odvode u sobu. Aai kaze Naku da donese secer i vodu, a  Badziju da pozove doktora. Badzi izvodi telohranitelja napolje I kaze mu da pazi I hvali ga sto je na vreme uhvatio Supriju. Napolju Lejla komentarise pred Datom da Suprija ima ceste nesvestice I da je cudno sto nikad nije srecna. Sudarshan se slaze I kaze da je zabrinut da li ona uopste zeli da se uda za brata. Kala komentarise da brat mora da otkrije sta je u devojcinom srcu.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *