Nakusa 13 Maj 2010,Nakusa se udaje za Datu - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nakusa 13 Maj 2010,Nakusa se udaje za Datu

By  | 

Nakusa se udaje za DatuNakusa se udaje za Datu
Epizoda pocinje kako Data prilazi Naku pijan I I dalje pije.Data je pita da li ga stvarno voli.Ona spusta glavu.Data joj podize bradu I kaze hajde da vidimo tu tvoju ljubav.Ti me volis toliko mnogo da si spremna da umres za mene …Zbog te ljubavi si se ovako ophodila prema meni.Sada ce ti Data dati veliku nagradu za  to koju niko nikada nece da zaboravi.

Data je vuce,dok Babi pokusava da ga zaustavi,ali on ne slusa.Data gura Naku blizu mandapa I baca joj mangasturu.Kaze joj da stavi.Naku stavlja,Data joj pomaza.Zatim zove svestenika.Kala pokusava da ga zaustavi,ali joj on pokazuje prstom da cuti.
Data kaze volis me,kada volis onda moras da se udas.On je uzima za ruku I vuce do mandapa.Kala bezuspesno pokusava da ga zaustavi.Data ne slusa nikoga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Svestenik je uplasen I ne moze lepo da upali vatru.Data posipa alkoholom.Data je ljut I baca flasu.Posipa Naku cvecem.Svestenik cita molitvu I Naku I Data obilaze tri kruga oko vatre.Oko vatre je razbijena flasa,koju je Data bacio I dok obilaze 3 kruga oko vatre,njihova stopala hodaju po staklu.Badzi pokusava da ga zaustavi,ali mu Data prislanja pistol na celo.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *