Nakusa od 208 do 212 epizode,Kala saznaje da je Naku lepa - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nakusa od 208 do 212 epizode,Kala saznaje da je Naku lepa

By  | 
Nakusa od 208 do 212 epizode

AS saznaje da je Naku lepa

Nakusa od 208 do 212 epizode

Datum prikazivanja u Indiji 08. novembar 2010.,208. epizoda

Epizoda pocinje kao da je noc.Ganpad ide ka Datinoj sobi.Data je u svojoj sobi u dubokim mislima.Data ga pita sta tu radi I odkud mu hrabrosti da udje u njegovu kucu.G ga moli da ga saslusa I pada mu pred stopala govoreci da je Naku velika lazljivica.Slusaj me I nemoj je ozeniti.Data ljut uperuje pistolj u njega I kaze mu da cuti.G nastavlja da ga moli da ga saslusa I kaze mu da ce mu istina razbistriti misli.Majka I cerka su te navukle u zamku.Ti mrzis lepotu,a Naku je prelepa.Ona samo boji sebe u kajal da bi te pridobila.Data gleda u Nakunu sliku.G nastavlja sa pricom.Data mu kaze da cuti.Data puca Ganpatu u srce.Ganpat pada.Naku trceci bez kajala dolazi kod oca I vristi tata.Nakusa gleda u svog oca I place.Data gleda u Naku,pa u njenu sliku I sokiran je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Naku gleda u Datu I kaze ubio si mi oca.On kaze tvoj otac je bio u pravu,rekao mi je istinu.Ti si najveci lazov,ovo je tvoja kazna.Data uperuje pistolj u Naku.Cuje se pucanj.Babi se budi.Sve ovo je bio njen san.

Babi brzo odlazi da vidi gde je Ganpat,ali on vec ide ka Datinoj sobi,ona pokusava da ga zaustavi.Ganpat pokusava da kuca na vratima.Badzi ga zaustavlja I pita ga cemu tolika drama.On ga svodi niz stepenice.G kaze da zeli da ide kod Date.Badzi ga udara u glavu I on pada u nesvest.Badzi kaze da je bilo neophodno da ga udari I kaze Babi da ga zakljuca u sobi.Data u crvenom stoji na stepenice.Badzi je prebledeo sto ga vidi.Babi je sokirana.

Data silazi.Badzi trci ka njemu I kaze da je zaustavio Ganpada da ne udje u kucu.Data je ljut,pita ga kako je uspeo da udje jer je njegovo naredjenje bilo da ganiko ne pusta u kucu.Data pita I zbog cega je tako kasno nocu dozivao njegovo ime.Badzi kaze da je pijan I da je to bezveze blebetao.Data kaze Babi dag a odvede nazad kuci I da se uveri da nije previse povredjen.Takodje mu objasni da ako ne prihvati svboju gresku nece moci da ucestvuje u bracnim ritualima.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *