Aai želi da Nakuša ostane

Indijske Serije

Nakusha 04.02.2010.,Aai želi da Nakuša ostane

By  | 
Aashka Goradia - Kala

Aashka Goradia – Kala

Epizoda počinje kako se Kala budi i njen muž joj govori sarkastično o njenim delima. Leela i Roopa ulaze sa čajem i Kalin muž nastavlja da se podsmeva njima. Pita koliko dugo će one kriti svoja dela od Dute. Kala opet ponavlja kako je Duta glup i mada je lav spolja, on izgleda kao krava kod kuće i to je veza brata i sestre, dok on ne može da gleda patnju svojih sestara. Njen muž se čudi kako Duta, koji zna šta je njegovom neprijatelju u srcu, ne može da vidi šta njegove sestre rade. On ih upozorava da će biti uhvaćene. Kala pita ko će ih uhvatiti kad je Aai sahib uvek na pooja paath i Duta je suviše naivan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Neetu Wadhwa - Roop

Neetu Wadhwa – Roop

Roopa obaveštava Kalu da je porodica Naku pozvana dole kao da su uradili nešto loše. Leela govori svom jeeja (pretpostavljam zetu) da nastavi svoju pooju i ne brine se za njih. Ona kaže da joj je Badži rekao o njima da su sumnjivog porekla i da je otac alkoholičar i da je bio uhvaćen kako sprema alkohol u njihovoj kući. Kala kaže da je to dobro i kako će sada porodica koja je spasila Dutin život biti šutnuta napolje i možda bi Ganpat mogao da im spremi “charnamrit” pre nego što ode. Kalin muž im se ponovo podsmeva. Kala im govori da siđu dole, a ona će se sresti s njima. Ona kaže mužu da takođe siđe dole, iako se njemu ne sviđa da mu ona naređuje na preteći način i on odlazi.

Badži govori Nakušinoj porodici da dođu i Aai sahib govori kako je Dutina porodica bila zabrinuta i budna tri dana nakon saznanja da je on bio napadnut. Ona kaže da Dutina porodica nisu samo ljudi ovde, već celo selo. Sluge se smeše u dogovoru i sestre takođe. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *