Kalavati hoće da spreči venčanje

Nakusha

Nakusha 09.02.2010., Kalavati hoće da spreči venčanje

By  | 
Kalavati hoće da spreči venčanje

Kalavati hoće da spreči venčanje

Epizoda počinje kako neko kuca na vrata sobe od tri sestre. To je Kalavati. Ona ulazi i staje ispred ogledala. Ona kaže da nekako moraju da zaustave ovo venčanje. Nešto će smisliti.

Setji uči. Babi dolazi i brblja da je kuhinja veoma lepa. Napravila je “pualo”, “bhakri”. Setji joj govori da prestane da priča, jer on mora da uči. Babi zamoli Setjija da joj izmasira noge, jer je veoma umorna. On je posluša. Naku ulazi, izgubljena u mislima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kalavatin muž ulazi u svoju sobu i vidi pivske flaše na stolu. On viče na Kalavati. Kalavati ga grdi. On je moli da ne uništava Dutin život. On je već izgubio svoju prvu ljubav. Onda je on pita zašto ona radi ovo. Kalavati odgovara da ona želi da obezbedi budućnost svom detetu. Nova devojka će roditi naslednika i Duta može da prestane da radi sve ovo ili može da da sve svom detetu.

Soba od Naku. Svi spavaju, osim Naku. Ona ustaje i uzima vodu i sklanja crnu boju sa svog lica. Ona zatim sedne pored ogledala. Naku sanjari o Duti da je vidio takvu i da je miluje. Duta drži njene ruke, ljubi ih i grle se. Naku se trgne iz sanjarenja i gleda odraz u ogledalu.

Gledaćete: Babi govori Naku da je Duta ovo uradio iz zahvalnosti. On ne voli Naku.

 

Za vas prevela čitateljka Joksi 15

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *