Nakusha 11.02.2010.,Badzi pise pismo umesto Dute - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nakusha 11.02.2010.,Badzi pise pismo umesto Dute

By  | 

149482_267157760082988_450655146_nBadzi pise pismo umesto Dute
Duta ujutru udara bokserskim rukavicama u crvenu torbu.Badzi komentarise da on svoje telo priprema za ljubav.Duta kaze da on trenira da bi zastitio njegovo telo  (misli na Badzijevo) od neprijatelja.Badzi se ponovo Sali I Duta ga udara u vilicu.Badzi mu kaze da se pripremi za sastanak.Duta pita za kakav sastanak.Badzi mu objasnjava da se video sa Vahini I majkom I da je ona pitala Supriju da ostane za tu svrhu.Duta kaze da prestane sa glupostima.Badzi mu objasnjava da to nisu gluposti.On sedi na Dutin sto I kaze da ce sve uraditi za brata,jer brat ne zna nista,pa ce cak I traziti devojku za brata.On zatim imitira Dutu kako ce se predstaviti devojci.Badzi imitira Dutu I  kaze: “Slusaj moje srce kuca kao tempirana bomba,ako ne kazes “da” ono ce se dici u vazduh svakog trenutka.”.Duta se smeje,a zatim nastavlja da boksuje dzak.Badzi daje sugestiju da moze da napise pismo umesto njega.Duta samo odmahuje glavom I nastavlja sa udaranjem torbe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Badzi razmislja da on napise pismo umesto Dute.Prica ono sto bi mogao da napise u pismu.Duta misli da je Badzi lud.Badzi se ne dopada ono sto je napisao I baca papir,a zatim smislja jos jednu ideju.Duta odlazi.Badzi ga vidi kako cisti pistolj I kaze da ce se njegov talenat izgubiti ako nije zainteresovan za ljubav,vec za ciscenje prasine sa svog pistolja.Duta prislanja pistolj na Badzijevu glavu I kaze da on takodje moze I da puca iz pistolja.Badzi postaje ozbiljan I kaze pucaj slobodno,moj zivot je za tebe.Duta udara Badzija peskirom.Badzi nastavlja da pise pismo,a Duta je u dubokim mislima pored prozora.Duta je iritiran I pita ga sta on treba da ucini sa pismom.Badzi kaze da ce on uciniti sve,cak ce I dati pismo.On kaze da ce to uciniti za Duttu.Duta gleda za njim I misli da je lud,ali da ima zlatno srce.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *