Dutta ispituje Naku

Indijske Serije

Nakusha 15.02.2010., Dutta ispituje Naku

By  | 
Dutta ispituje Naku

Dutta ispituje Naku

Nakon saslušanja Badžinog izveštaja, Dutta se naljuti i pozove telohranitelja, Gaikwad-a. Pita ga šta se dešava tu i da li je on istražio. On poziva Badžija i pita ga šta dođavola ti telohranitelji uopšte rade. Badži odmah preuzima kontrolu nad situacijom i poverava čuvarima zadatak da pretraže kuću.
Badži kaže Dutti da je cela soba bila zatvorena (prozori i vrata) i da je dim dolazio iz klima uređaja. Takođe, u dimu je bilo nekog otrova i on je morao da pokrije svoja usta dok je istraživao i gasio klimu. Tri sestre, a posebno Kalavati su zaista uplašene. Kalavati počinje da drami. Ona plače i kaže svima da je ona bila ta koja je rekla Supriji da ne otvara prozore zbog zadnjeg napada na Duttu i stoga ona nije htela da rizikuje i ona je bila takođe ta koja je uključila klimu. Ona plače i kaže Dutti da je ona jedina odgovorna i da nije uradila to ništa od toga se ne bi desilo. Izvinjava se Supriji, sve vreme plačući. Druge dve sestre su impresionirane Kalvatinom predstavom, dok je Kalavatin muž iziritiran. Dutta priđe Kalavati i teši je rekavši da to nije njena greška. Duttina majka joj kaže da to nije njena greška i da niko nije odgovoran. Dutta kaže Badžiju da su svi prozori i sva vrata bila zatvorena, čak ni pacov nije mogao da uđe spolja, kako se onda to desilo.
Badži mu kaže: “Mislim da.”
Dutta dovrši njegovu rečenicu: “…. si u pravu, ovo je posao iznutra.” Duttina majka mu kaže da to nije istina, da ne misli tako jer je sva posluga dugo tu i od poverenja su. Dutta pokušava da odbrani svoj stav, ali mu majka kaže da ne misli tako i da nema nove osobe koja je ušla u kuću. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *