Nakusha 26.02.2010.,Data je ljut na Supriju - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nakusha 26.02.2010.,Data je ljut na Supriju

By  | 
Naku sa bojom

Naku sa bojom

Data je ljut na Supriju
Epizoda pocinje kako Kala  I Lejla gledaju jedna u drugu.Rupi razbija led izmedju njih dve I Kala im govori da sve drze na oku.

Data pita Supriju da mu kaze sta nije u redu I sta je muci.On joj kaze da ako mu ne kaze on nece da zna sta je muci,a ako mu kaze naci ce nacin da to resi.Suprija gleda u njega kao da zeli da mu kaze istinu.
U gostinjskoj sobi svi veceraju osim Naku.Sethji I Ganpat hvale hranu za verenicku veceru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Scena se nastavlja u Suprijinoj sobi gde Data I dalje pita Supriju sta nije u redu.Ona pocinje da place,umesto da mu kaze istinu.Ovo Datu naljuti,on baca jastuk koji pogadja lampu,zatim izlazi iz sobe besan.Telohranitelj dolazi ispred sobe I zatvara vrata.Kada vidi slomljenu lampu veoma je uznemiren.

U gostinjskoj sobi Ganpat govori da mozda Suprija ne voli Datu I da je mozda primorana na taj brak.On poredi Datu sa Mori I kaze da kao Mori I Data hoce da ozeni nekoga ko mu se svidja,bilo da li mlada na to pristaje ili ne.To se ne dopada Naku.Ona brani Datu I naljuti se na Ganpata.Ona zatim napusta sobu govoreci da ima vazan posao.

Naku ide da razgovara sa Datom u njegovoj sobi.Badzi je tu I kaze joj da ode.On je prvo grub prema njoj,zatim joj kaze lepo da ide I ujutru dodje da razgovara sa njim.Naku krece dole,ali se ne vraca u gostinsku sobu.Ona sedi na pod I ceka Datu da dodje da bi mogla da prica sa njim I tu joj se prispava.

Naku se budi,jutro je I ona shvata da je Data mozda otisao I da nije dobila sansu da prica sa njim.Ona trci gore,vidi njegovu sobu praznu I uznemirena je sto je propustila sansu da razgovara sa njim.

Scena se pomera za stolom gde svi sede I gledaju zabrinuto,a Data nije tuAai to primeti I pita Badzi.On joj kaze da je otisao na posao rano.Aai ga pita zasto ga je pustio samog,na sta on kaze da je Data tako zeleo I dag a niko ne razume.Kada se okrene da ode,on vidi Naku koja stoji izxa kuhinjskih vrata.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *