Nandini šamara Krisha!

Indijske Serije

Mn 20.05.2016.,( 2 sezona, 20 epizoda), Ceremonija braka Sudhe i Premala!Nandini šamara Krisha!

By  | 

pageNandini šamara Krisha!Ceremonija braka Sudhe i Premala!

Epizoda počinje kako Krish pada blizu Nandini jer je uzimao cveće.On je vidi prelepo obučenu za sestrino venčanje.Ustaje i gleda je.Nandini se smeje.Krish joj kaže da će dobiti razne pozive iz modnih agencija i da njegovo srce luta.Naziva je prelepom.Nandini se smeje i odlazi.Krish se smeje.

Gospodin Shekhawat i Jamuna pozdravljaju Premalovu porodicu i Premala cvećem. Shankar/Šivam takodje dolazi i gleda u Nandini.Jamuna radi Premalu arti i stavlja tilak.Radi neke rituale.Svi se smeju jer ga tokom rituala ona vuče za nos.

Krish se sudara sa Shankarom i izvinjava se.Shankar ga pita zar ne pazi kuda hoda, oslovljava ga sa Saale…Krish mu kaže da nema sestru tako da ne može biti njegov zet, ali da ako on ima sestru ( Shankar ) onda je on ( Krish) može oženiti.Shankar mu kaže da će on oženiti njegovu sestru i naziva ga Cahomu…Krish razmišlja da postoji neka veza izmedju njih dvoje.
Dr Amit daje poklon Nandini.Sudha i Premal se gledaju tokom razmene venaca.Rade rituale.Svi bacaju latice na njih.Dr Amit zamišlja kako stavlja Nandini mang i smeje se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Krish signalizira Nandini da dodje na jedan minut.Nandini dolazi i pita ga zašto je zove.Krish joj kaže da pogleda u ogledalo i da bi njih dvoje bili najbolji par u Džaipuru kad bi učestvovali na takmičenju.Nandini ga pita da li je zato zvao.Krish joj kaže da zatvori oči.On joj stavlja mang i kaže joj da otvori oči.Nandini je šokirana kad vidi sebe u ogledalo.Krish se smeje.Nandini se seća kako ju je Kundan maltretirao u detinjstvu.Krish joj kaže da sada izgleda kao Radžastanska lutka.Nandini skida mang i udari Krishu šamar.Krish je šokiran.Sudha i Premal završavaju rituale.Premal fiksira Sudhin mang sindurom.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *