Neukrotivo srce 46ep.,Marikrus priznaje ocu istinu - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 46ep.,Marikrus priznaje ocu istinu

By  | 
Araseli i Eduardo

Araseli i Eduardo

Marikrus priznaje ocu istinu
Marikrus ulazi u Karolininu kancelariju, pita je da li prepoznaje ček.Karolina je pita odakle joj, i da ga ne prepoznaje.
Oktavio čita pismo koje je dobio od Lusije, u kome mu ona govori da on mora da razgovara sa svojim bratom. Marikrus govori Karoli da joj je ček dao lopov, jer je mislio da će joj koristiti i pita je šta bi se desilo kada bi ona otišla u policiju sa tim čekom. Doris razgovara sa Isabel, i govori joj da je luda za Oktaviom. Doris govori Isabel da njen brat nikada neće primetiti da je ona (Isabel) zaljubljena u njega, osim ako mu ona to ne kaže.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Marikrus se raspravlja sa Karolom, udari joj šamar i govori joj da je sigurna da joj Alehandro neće prodati kazino.Marikrus razgovara sa Teobaldom i govori mu da ako Alehandro sazna da mu je ćerka to može da bude “pogubno” za njega. Marikrus govori Teobaldu da je Eduardo sigurno đubre, kao i Oktavio. Nedugo zatim, Marikrus predaje ček Alehandru.

Solita nastavlja sa učenjem, ali odjednom dobija bolove. Alehandro pita Marikrus otkud joj taj ček, ali ga ona zamoli da je to ne pita. Doktor govori Tobijasu da su joj to bili prvi trudnički bolovi. Raisa razgovara sa Karolom i govori joj da se nada da će sve biti kako treba, na šta joj ova odgovara da ne zaboravi da je njena sestra žena sa puno sreće.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *