Neukrotivo srce 47 i 48 epizoda,Alehandro umire - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 47 i 48 epizoda,Alehandro umire

By  | 

Alehandro umireAlehandro umire
47 epizoda

Alehandro se oseća loše posle priznanja Marikruz da mu je ona ćerka, pa je moli da ga odvede lekaru. Posle višečasovnih bolova, Solita na svet donosi bebu. Karola je zabrinuta jer je svesna da će joj Marija Alehandra postati poslovna partnerka, ako Alehandro izgubi bitku sa životom. Rešena je da to ne dozvoli.

Oktavio savetuje Eduarda da se kloni Araseli, ukoliko ne planira da se oženi njome. Pod dejstvom alkohola, Eusebio priznaje Hoseu Antoniju da je poludeo od žudnje za Lusijom. Teobaldo govori Araseli da joj priželjkuje sreću sa Eduardom, ali da će mu se osvetiti u slučaju da je povredi. Lusija dobija anonimno pismo u kojem joj saopštavaju da je Migel vara sa drugom ženom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Alehandro je primljen u bolnicu u lošem zdravstvenom stanju, a Marikruz okrivljuje sebe smatrajući da je tome doprinelo njeno priznanje da mu je ćerka. Uprkos teškom stanju, Alehandro je moli da pozove Tobijasa kako bi rešio pitanje testamenta dok ne bude prekasno…

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *