Neukrotivo srce 72 i 73 epizoda - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 72 i 73 epizoda

By  | 

Neukrotivo srce 72 i 73 epizodaNeukrotivo srce 72 i 73 epizoda

72 EPIZODA

Hose Antonio i Oktavio se svađaju, Hose Antonio kaže da sumnja u njenu ljubav , ali da će kasnije reći da će je oženiti jer je trudna, ne zbog Oktavia već zbog nje same.Simona priča sa Oktaviom o njegovom razvodu.Marija Alehandra razmišlja o tome da i dalje voli Oktavia i da mora da sakrije ćerku od svih.Marijana priča Doris da je otac ne primećuje.Oktavio je otišao kod advokata da vidi šta sve Marikrus zahteva za razvod i tu saznaje da ima ćerku.On (Oktavio) se vraća sa ranča i priča Eduardu šta je saznao.Emir Karim dolazi kod Marije Alehandre i ona mu priznaje da je volela čoveka koji nju nije voleo i hoće da mu se osveti.Lusija dolazi kod Marije Alehandre i traži joi pare za operaciju svog sina Migelita.Kada je Oktavio otišao kod Bartolomea, saznao je da će se on oženiti Marijom Alehandrom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *