Neukrotivo srce 79 i 80 ep.,Ester radja mrtvu bebu - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 79 i 80 ep.,Ester radja mrtvu bebu

By  | 
MARIKRUZ

MARIKRUZ

Ester radja mrtvu bebu
79 epizoda
Oktavio i Migel mole Lusiju da ne uradi to sto zeli Marija Alehandra. Doris govori da ce pozvati policiju. Lusija vadi priznanice iz blata. Marija Alehandra govori da je i ona to uradila, ali neduzna, i priseca je sta joj je uradila. Otkriva i da je volela Oktavia, koji joj je naudio. Doris govori Oktaviu da ce Marija Alehandra platiti i da ce se ona pobrinuti za to, ali joj on govori da nista ne radi, i da je istina sve sto je Marija rekla, i da je ona njegova zena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Marija Alehandra govori Markosu da na tom mestu, zasadi ruze, a da te priznanice baci, jer su fotokopija, a da originale ona cuva. Migel govori Lusiji da je on kriv za sve, i da ce raditi kako bi isplatio dug Mariji.

Doris govori ocu da je Marija Alehandra ustvari Marikrus, zena njenog verenika Oktavia. Oktavio govori Lusiji da je premoren, i da ne moze na vencanje, ali mu ona govori da ode, jer Eduardo nije kriv za to sto se desava. Oktavio joj govori da je Marija Alehandra imala razlog za to.

Bartolome je spreman da ide na vencanje, a Doris ga ispituje gde ide, ali je on slaze. Ester se poradja. Doris stize na vencanje, i tamo zatice svog oca. Araseli i Eduardo se vencavaju. Oktavio pravi  Mariju ljubomornu sa Doris, a ona njega sa guvernerom.
Nastavak na sledecoj strani

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *