Neukrotivo srce – od 145. do 147. epizode

Meksicke serije

Neukrotivo srce – od 145. do 147. epizode

By  | 
Ana Brenda

Ana Brenda

Prevod: čitateljka Tina. Hvala!

145. epizoda

Alfonso i njegova majka raspravljaju o Marikruz, on insistira na tome da nastavi da je slika, dok ona misli da bi mogli da izazovu skandal. Oktavio i Doris dolaze na izlozbu. Kada ih vidi, Marikruz postaje mrzovoljna. Natasa, Huan Hose i Alfonso nazdravljaju zato sto je izlozba uspela. Nakon sto cuje komentare nekih muskaraca, Oktavio zahteva od Alfonsa da skine Marikruzinu sliku, inače će on to uraditi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


146. epizoda

Agent Himenez dolazi u kucu Klementine da ispita Marikruz o kradji slike. Ona se iznenadi, ne shvata zasto bi ona bila umesana. Sa druge strane, Oktavio kaze Doris da Alfonsu uopšte nece biti prijatno kada primi raskomadanu sliku. U međuvremenu, agent Himenez ispituje Marikruz da li zna nekog ko bi zbog ljubomore ili iz privatnih razloga zeleo da nestane umetnicko delo. Anibal zeli da mu Alfonso vrati sliku, ili ce, u spuprotnom, platiti krvlju. Alfonso je odlucio da naslika Marikruz nagu, i uradice to odmah sutradan. Marikruz priznaje Huaniti da oseća da će joj život biti zagorčan zbog Alfonsa. Sta je to sto ceka Marikruz? (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *