Neukrotivo srce – od 154. do 156. epizode

Meksicke serije

Neukrotivo srce – od 154. do 156. epizode

By  | 
Neukrotivo srce – od 154. do 156. epizode

Neukrotivo srce – od 154. do 156. epizode

Prevod: Ana. Hvala!

154. epizoda

Nataša kaže Huan Hoseu da joj je Anibal priznao da je on taj koji je ubio Alfonsa jer ga je prevario, zamolio je da ga ne prijavi je želi da ide u Nemačku da povrati svoju sliku. Anibal je van sebe, ulazi u voz i ide na avion da bi se odleteo za Nemačku. Hose Antonio reaguje histerično kada mu doktor kaže da više neće moći da hoda, kada pokuša, pada sa kreveta. Dominga kaže Karoli da je rekla Marikruz ono što joj je tražila, Karola zamišlja Marikruzino zabrinuto lice. Marikruz je neutešna jer misli da Lupita umire, pita čuvarku da je pusti da ide da je vidi. Šta će se desiti?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


155. epizoda

Čuvarke hvataju Karolu da je vode u kaznenu ćeliju gde je bila Marikruz, jer su je njenom krivicom zatvorile tamo nevinu. Nataša posećuje Marikruz da joj kaže da je vrlo zainteresovana za nju, jer zna da je nevina jer je Anibal taj koji je ubio Alfonsa, i tako će da svedoči. Alvarova ćerka mu kaže da ga mrzi jer je sprečio da se uda za Alfonsa, i uverava ga da će ga potražiti tako da konačno mogu da budu zajedno. Karola davi Karamelu, jer ju je izdala, ona je moli da je pusti da joj objasni. Jedna zatvorenica kaže Marikruz da je čudna jer krivci nikada ne žele da plaćaju za svoje greške i moraju biti primorani na to, a ona radi skroz suprotno. Klementina kaže Nataši da je laž da je Alfonso ukrao radove, ona joj kaže da baš o tome želi da razgovara sa njom. Oktavio zna da Natašina izjava može da spasi Marikruz. Da li će moći da izađe iz zatvora? (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *