Nevesta sa ožiljkom od 229 do 232 epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 229 do 232 epizode

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 229 do 232 epizode
229 Epizoda
Svi viču na Rukmi jer ih je prevarila. Rasal preuzima krivicu na sebe i kaže da je ona smislila plan. Porodica je ljuta na Rasal i Rukmi zbog toga što su uradile. Daphu želi da vrati Rukmi u selo, ali se Rasal buni. Rasal i Rukmi se izvinjavaju Dadi što su se zamenile. Dadi im ne oprašta. Daphu izvlači Rukmi iz Dadine sobe i govori joj da se spakuje i odlazi.

230 Epizoda
Daphu kaže Rukmi da se spakuje i izađe za 5 minuta. Rasal obećava Dadi da će brinuti za svoje dete. Ghisu moli Dadi da oprosti njegovim sestrama. Dadi im oprašta. Daphu je spremna krenuti u selo sa Rukmi, tada Dadi kaže da nema potrebe da Rukmi napušta haveli. Mehaničar dolazi i kaže Ranviru da je kuhinju zahvatio plamen zbog jedne peći. Chanchal, Deep, Sumer i Daphu prave novi plan kako će se rešiti Rukmi. Ranvir je ljut na Rasal zbog onoga što je uradila. Daphu kaže Ranviru da je Rukmi isplanirala požar kako bi ubila Rasal.

231 Epizoda

Chanchal, Dhapu, Deep i Sumer, uz Raavijevu pomoć, uveravaju Ranvira da je Rukmi pokušala ubiti Rasal. Dhapu kaže Ranviru da odluči šta će sa Rukmi kada ona ode sa Rasal mudracu. Dhapu dobije dozvolu od Dadi da vodi Rasal mudracu. Mohit spasi Urvashi od razbojnika na cesti. Urvashi je Mohitova prijateljica sa koledža. Traži od Mohita da je upozna sa Momal. Rasal se izvinjava Ranviru. Žene odlaze mudracu. Ranvir izvlači Rukmi iz kuće. Sumer pokvari kočnice na Ranvirovom automobilu.
NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *