Nevesta sa ožiljkom od 249 do 254 epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 249 do 254 epizode

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 249 do 254 epizode

249 Epizoda

Za doručkom su svi uvereni da je Rukmi pobegla sa Ashom. Sumer želi da se Deep ponovo oženi. Deep odbija, jer će to razotkriti njegovu tajnu da je impotentan. Sumer uverava Deepa da se oženi drugom devojkom, jer je ona seoska devojka i vrlo poslušna. Rasal nije spremna poverovati u ono što je napisano u pismu. Rasal pronađe tajnu poruku koju je Rukmi poslala. Pokušava to reći Ranviru, ali ne može jer je Deep prisutan.

250 Epizoda
Deep pokušava pročitati Rukmino pismo, ali ga ona pocepa. Ranvir kaže da bi Rasal trebala zaboraviti Rukmi i biti srećna zbog svog deteta. Rasal kaže Ranviru da on da Rukmi status supruge, ali on to odbije. Padma moli Deepa i Chanchal da je ne razvode, ali uzalud. Rasal pokušava otvoriti vrata podruma, ali ključ nedostaje. Bela joj kaže da je Deep uzeo ključ. Padma se želi ubiti. Rasal dolazi u njenu sobu da traži pomoć da se domogne ključa, ali je šokirana onim što vidi.

251 I 252 Epizode nedostupne.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *