Nevesta sa ožiljkom od 27 do 31 epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 27 do 31 epizode

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 27 do 31 epizode

27 Epizoda

Ranvir je užasnut i pita Rukmini šta je to.Rukmini mu govori o incidentu kad je bila dete i o pismu gde mu je sve to napisala.On negira i pokazuje joj pisno koje je dobio.Rukmini je šokirana kad shvati da je njena maćeha promenila pismo.Ranvir je izbacuje u ljutnji i govori joj da ga je prevarila.Sledećeg jutra svi prihvataju Rukmini kao člana porodice.Rukmini odluči da ne okrivi svoju maćehu i preuzima krivicu na sebe.Nakon svih rituala Dadi blagoslovi Rukmini i govori joj da uvek ona i Ranvir budu srecni.Rukmini plače.

28 Epizoda
Rukmini završava arti. Chanchal ide da pozove Ranvira, ali ga ne nalazi.Rukmini svi blagosiljaju i hvale njen glas.Madan zove Bhanvara i kaže mu da pošalje Rukmini za neki ritual. Chanchal govori Bhanvaru i Meghu da Ranvir nije kući i oni ga zovu.Ranvir kaže da se našao sa klijentom.Madan govori Rasal da je sve u redu u Haveli i da su hvalili Rukmini.Rasal se oseća olakšano.Rukmini priprema kheer i svi ga hvale.Ranvir dolazi i svi ga zovu da se pridruži,govore mu da jelo izgleda odlično.Ranvir kaže da nekad izgled može da prevari.Svi gledaju zbunjeni, osim Rukmi koja zna na šta misli.On odlazi bez jela.Svi su zbunjeni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


29 Epizoda
Svi su zbunjeni i iznenadjeni Ranvirovim ponašanjem.Deep kaže da je Ranvir sigurno umoran i da ga trebaju malo ostaviti.Rukmini ulazi u sobu i vidi uništen dekorisani krevet i sve njene slike i Ranvira kako povredjen stoji kraj prozor.Ranvir je gleda sa mržnjom.Rukmini pada na kolena i moli ga za oproštaj.Ona prihvata da je lagala jer nije želela da ga izgubi.Ranvir je vuče i ide ka vratima da je izbaci.On vidi maku ispred vrata koja izgleda da je sve čula.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *