Nevesta sa ožiljkom od 297 do 300 epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 297 do 300 epizode

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 297 do 300 epizode
297 epizoda

Ranvir primeti Rasal kako krišom gleda u njegovu sobu i kaže joj puno ružnih stvari. Rasalina mržnja prema Rukmi još poraste. Sumer i Deep uspoređuju sadašnji Ranvirov potpis sa onim ranijim i zaključuju da je potpuno isti. Nakon razgovora sa doktorom, shvataju da to ništa ne znači. Odlučuju ga emotivno pritisnuti tako što će o Rasal govoriti jako ružne stvari i pokušati ga naterati da stane u njenu obranu. U međuvremenu, Rasal odbija Rukmin trud sa prihvati stvarnost. Kasnije, ogrlica koju je Ranvir poklonio Rukmi bude pronađena pokidana i on optužuje Rasal i naziva je besramnicom.

298 epizoda

Ranvir je besan i traži od porodice da izbace Rasal iz havelija. Rukmi traži od njega da ponovo razmisli. Porodica odluči poslati Rasal kod roditelje. Traže od Madana Singha i Dhapu da ubiede Rasal da pođe sa njima. Da bi izbegli opasnost da Ranvir oprosti Rasal i dozvoli da ostane u haveli, Chanchal kaže Deepu da još više ocrni Rasal kod Ranvira. Nakon razgovora sa Deepom, Ranvirova odluka da otera Rasal je još snažnija. Ranvir ispituje Deepa za svoju nesreću. Deep shvata da je to opasno područje. Kada sazna da žele da napusti haveli, Rasal se želi ubiti. Kada to čuje, Dhapu odluči reći istinu Ranviru o njegovoj vezi sa Rasal. U zadnji tren je Rukmi prekine.

299 epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ranvir ne želi saslušati Dhapu kako govori protiv Rukmi. Rukmi joj kaže da ćuti radi Ranvirove sigurnosti. Rukmi traži od Madana Singha da ode i sve kaže Rasal. Deep i Sumer pokušaju Ranvira napiti, ali ga Rukmi odvede. Ranvir i Rukmi proživljavaju lepe trenutke. Madan Singh pokušava Rasal reći istinu, ali ga ona ne želi saslušati. On joj kaže da su svi odlučili kako Rasal treba otići iz haveli. Dhapu pokaže Ranviru Rukminu sliku sa venčanja i podstiče ga protiv nje.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *