Nevesta sa ožiljkom od 365 do 369 epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 365 do 369 epizode

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 365 do 369 epizode


365 Epiyoda

Ashu pregleda Vikrama i kaže da će ga morati smestiti u bolnicu. Ranvir odlazi Deepu Singhu da traži pomoć u mirenju sa stricem. Vikramova snaja se suoči sa Rasal. Chanchal govori Deepu da pomogne Ranviru da se pomiri sa njegovim ocem, kako bi Deep ispao dobar. Ashu obaveštava Rasal i Vikramovu snaju da ambulantna kola ne mogu doći po Vikrama jer je voda preplavila puteve.


367. Epizoda

Rasal odbija priznati da voli Vikrama. Sumer kaže da je video Rasalin auto parkiran ispred Vikramove kuće. Chanchal, Deep i Sumer planiraju podevati članove porodice protiv Rasal. Ashu pokušava uveriti Rasal da još uvek voli Vikrama, jer je zaboravila obavestiti i svoju porodicu pre nego što je došla da vidi Vikrama. Vikramova snaja se izvinjava Rasal, jer joj je rekla loše stvari. Sumer Singh govori svojoj porodici da je Rasal otišla da se nadje sa Vikramom.

368. Epizoda

Za večerom se svi pitaju zašto se Rasal nije još vratila iz hrama. Sumer svima govori da je odlazak u hram Rasal poslužilo kao izgovor da se nadje sa Vikramom. Rukmi i Ranvir se svađaju zbog Rasal. Sumer govori Chanchal da podstakne Bhanvara Singha protiv Rasal. Chanchal podeva Bhanvara Singha i Dadi (baku) protiv Rasal, Ranvira i Rukmi. Vikram se osvesti.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *