Odbacena 01.10.2013. Mukta uslovljava Vishnua! - Turske-Serije.Net

Odbačena

Odbacena 01.10.2013. Mukta uslovljava Vishnua!

By  | 

Mukta

  Akash se seca poslednjeg praznika brace i sestara kojeg je proveo sa Surbhi, i njenih poslednjih reci. Place sasvim sam. Kanha takodje place. Vishnu mu predaje izvod iz knjige rodjenih i izvod iz knjige umrlih. Kanha ih uzima, kaze da u jednoj ruci drzi zivot i buducnost, a u drugoj smrt i proslost. Neutesno place. Vishnu ga tesi.

Ratore nestrpljivo ceka da policajci dodju po njega kako bi ga odveli da prisustvuje Surbhinim poslednjim ritualima. Neke propalice koje dele celiju s njim ga ismejavaju. Cuvar im kaze da se smire. Ratore pita cuvara za sta su oni optuzeni, pa mu ovaj odgovori da su obojica tu zbog silovanja. Ratore pocne da ih bije. Cuvari upadaju u celiju, pokusavaju da ih razdvoje. Inspektor ga upozori da nece moci da ga puste ako ne prestane. Ratore se smiri.
Surbhi je na pogrebnoj lomaci, Kanha radi rituale. Stize Ratore sa policijom. Ekadish ga posmatra. Pale lomacu.
Ratore krene da udje u kombi kad mu se obrati Ekadish: “Kako se osecas u tom zatvoru? Sad moras da se naviknes da vidjas voljene iza resetaka! Raghuvendira Pratap Rathore ti si onaj koji je doveo Surbhi dovde! I za njenu smrt si odgovoran!”
Ratore: “Znam da pokusavate da me optuzite za jos jedan zlocin pred ovim policajcima! Ali nece moci! Ja nisam odgovoran ni za Surbhinu ni za Nirbhay-jevu smrt i oboje to znamo!”
Ekadish prokomentarise njegov stav.
Ratore: “Niko ga ne moze promeniti! Ja se ne ponasam nepristojno prema zenama! Da ste muskarac, onda bih Vam pokazao nacin na koji dajem odgovore! Nisam dosao ovamo da bih ulazio u raspravu s Vama! Dosao sam da Surbhi pozelim poslednje zbogom, sto sam i uradio!”
Gledaju se. Ratore zatim ulazi u kombi. Ekadish ljutito zalupi vrata za njim. Kombi krece. Ekadish razmislja kako ce na sudu i ova smrt sigurno ici protiv njega. Okrene se i ozari kada ugleda Akasha.
Akash: “Sta to radis? Zasto se igras sa zivotima svih?”
Ekadish: “To se zove pravda… Surbhina i Nirbhay-jeva!”
Akash: “Ne! To nije istina! G-din Ratore je otisao tamo da spasi Surbhin zivot, ti i Nirbhay niste hteli da se beba rodi!” (NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *