Odbačena - 03.01.2014. - Mukta se pita ko joj je doneo poklon!

Indijske Serije

Odbačena – 03.01.2014. – Mukta se pita ko joj je doneo poklon!

By  | 

capture-20140105-163627

Odbačena – 03.01.2014. – Mukta se pita ko joj je doneo poklon!

Ponavlja se scena iz prošle epizode, Mukta izlazi da vidi ima li koga, dok se Deda Mraz krije iza prozora. Ona ne nalazi nikoga. Kasnije, Deda Mraz izađe i uplaši/iznenadi Muktu i da joj čokoladice. Kada on ode, Mukta pronalazi poklon ispod jelke. To je sari i ona misli da joj deda poklonio ovo.

U svojoj/svom kući/stanu Deda Mraz skida kostim i bradu. To je Juvrađ/Juvi. On kaže: “Ne bi trebala sad da vidiš pravo lice Deda Mraza, ali ćeš saznati za stvarnost vrlo uskoro… Do tada srećan Božić! (On peva Jingle Bells – novogodišnju/božićnu pesmu.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ambika saznaje od Kake da je Miti otišla do svoje kuće, a Akaš nije pošao sa njom. Ona odlučuje da iskoristi to.

Mukta se sređuje za posao. Ona poziva Divju i saznaje da će večeras oni doći kod nje (Mukte) da joj donesu poklone za Božić. Mukta se pita ko joj je doneo poklon ako Đogi nije. Višnu dođe do nje i ona ga pita da li je on taj poklon doneo za nju. Višnu kaže da je previše skup da bi ga on kupio. Mukta ga pita ko je onda sinoć mogao da dođe kao Deda Mraz. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Odbačena - 03.01.2014. - Mukta se pita ko joj je doneo poklon!

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *