Ratore i Daramvir - suočavanje!

Indijske Serije

Odbačena (1 310. ep.) 03.02.2014. – Ratore i Daramvir – suočavanje!

By  | 
Sreejita De - Mukta

Sreejita De – Mukta

Mukta nalazi Miti u kuhinji. Ponudi se da joj pomogne, ali je ova natera da sedne. Kaže joj kako dugo nije kuvala za Akaša. Pita je da li ju je zvao Višnu. Mukta odgovori da nije. Miti joj predloži da ona njega pozove, ali je Mukta sigurna da je ona u pravu. Miti kaže da se neće mešati. Mukta je ispravlja, kaže da se ne meša već samo brine za nju, kao što i ona (Mukta) brine za Miti. Pita je može li je nešto pitati, ali da joj to ne uzme za zlo. Miti joj kaže da ne brine, neće.
Mukta: “Zapravo, ako ne podelim ovo s tobom…. osećaću se jako krivom. Miti, htela sam da te pitam u kakvim si odnosima s Ambikom?”
Miti se nameši: “U jako dobrim odnosima, kao što sam bila s tobom u našoj kući. Isto je s Ambikom.”
Mukta: “Jesi li sigurna?”
Miti: “Što me pitaš to? Ona se dobro brine o meni.”
Mukta se seti scene s Ambikom i Akašem, pa nastavi: “Čak sam i ja pomislila da se dobro brine o tebi… Posebno o Akašu.”
Miti stane: “Kako to misliš?”
Mukta: “Mislim da se Ambiki sviđa Akaš. Miti, upravo sam videla nešto… Dok sam silazila dole, Akaš te je zvao. Iznenada, videh Ambiku kako prolazi pored tvoje sobe. Ušla je u sobu. A kad je izašla, bila je toliko srećna, kao da je dobila nešto. Miti, mislim da je tu nešto sumnjivo. Zar si zaboravila da je trebalo da se venčaju?”
Miti: “Mukta, šta to pričaš? Nema ničeg sličnog među njima. Priznajem da je tačno da je Ambika trebalo da se uda za Akaša, ali ona mnogo ceni mene i Akaša. Dobro, čak smo se i Višnu i ja venčali, zar ne? Ako bi on i ja pomagali jedno drugom da li bi ti to pogrešno shvatila?”
Mukta: “Miti, to su dve različite stvari.”
Miti se smeje: “Dobro. Ti si flertovala s Akašem da bi me učinila ljubomornom, zar ne? Pa, da li bi ja trebalo da sumnjam u tebe?” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *