Odbacena 03.10.2013. Akash dovodi "prijateljicu" kuci! - Turske-Serije.Net

Odbačena

Odbacena 03.10.2013. Akash dovodi “prijateljicu” kuci!

By  | 

Mukta gleda kalendar, izracuna kada se navrsava 15 dana. Precrta prvi dan i kaze kako g-din Kashyap ima fore do 16. oktobra.

 

0 1

 

Miti je krisom stajala na vratima i cula ovo, kaze kako zna sta Mukta zeli. Mukta dobija poziv od nekoga i odlazi. Miti se sakrije da je ne vidi. Pomisli kako je Mukta verovatno otisla da se vidi s Visnhuom pa se obraduje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ekadish i Agarth su spremni da se vrate kuci. Akash dolazi da se pozdravi. Ekadish ga pita hoce li krenuti s njima, vec su izgubili dva deteta, ne zele i njega.
Akash joj odgovori: “Izgubila si me onog dana kad se Miti udala za Vishnua zbog tebe!”
On ipak uzme blagoslov od nje. Podje, ali ga Ekadish uhvati za ruku i zaustavi. Akash skloni njenu ruku i ode. Ekadish je povredjena, place. Oci joj se napune mrznjom.

 

2 3 4 5

 

Miti stize kuci, iznenadi se kada zatekne tu Vishnua. Videvsi Miti napetu, Vishnu je pita da li je sve u redu. Miti klimne glavom. Vishnu je pita da li je mozda htela nesto da mu kaze.
Ona mu odgovori: “Imao si 15 dana, jedan dan je prosao. Imas samo 14 dana. Samo sam htela da znam sta si odlucio. Juce si bio sam, mora da si nesto smislio.”
Vishnu joj samo kaze da kasni na posao izbegavsi tako odgovor. Odlazi. Miti misli kako Vishnu nikada ne laze i ako nije otisao da se vidi s Muktom, gde je to onda ona otisla.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *