Akash saznaje za Ekadishin plan!

Odbačena

Odbacena – 03.12.2013. – Akash saznaje za Ekadishin plan!

By  | 
Akash saznaje za Ekadishin plan!

Akash saznaje za Ekadishin plan!

Akash saznaje za Ekadishin plan!
Miti place u svojoj sobi. Kod nje dolaze Vishnu i Mukta. Ubedjuju je da ne ide. Miti ih moli da ne sprecavaju nju i Damini. Ako ostane tu, sve ce je podsecati na Akasha, jedini nacin da se oslobodi bola jeste da se preseli. Mukta i Vishnu joj kazu da Akash sigurno ne zna da je ona hendikepirana, ali im Miti odgovori da ne zeli da Akash bude sa njom iz sazaljenja. Vishnu joj kaze da bi bilo pogresno da ih sve napusti. Miti odgovori da su oni njeni najrodjeniji, zato ih moli da je ne sprecavaju.

Djogi pokusava da ubedi Damini da ostane, ali i ona nalazi opravdanja kao i Miti. Djogi moli Rathorea da je urazumi. Rathore kaze kako se Miti potpuno slomila nakon onoga danas. Djogi odlazi. Rathore razmislja kako ce jos jedno slomljeno srce otici odatle, a ono od Akasha nije ocekivao. Po prvi put oseca da osobu nije valjano procenio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akash razmislja o Miti, dolazi Sankrant. Akash mu kaze kako su se svi toliko trudili da mu objasne, a on nikoga nije slusao, sada mu niko u toj kuci nece verovati. Kaze da bi trebalo da pozove Miti i izvini joj se.
Sankrant ga zaustavlja: “Ti volis Miti! Ne mozes tako telefonom da pricas sa njom. Idi kod nje i popricajte licem u lice!”
Akash mu odgovori kako nije sposoban da joj sada izadje na oci.
Sankrant: “Dobro, onda cu otici ja i sve ispricati Miti. Znam da ce shvatiti. Niko se ne moze ispreciti izmedju vas dvoje, cak ni Bog!”

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *