Odbacena 04.03.2013. - Turske-Serije.Net

Odbačena

Odbacena 04.03.2013.

By  | 
 Miti i Akash stizu ispred njegove kuce koja je ogromna i vise lici na neki stari napusteni zamak ili utvrdjenje. Oni izlaze iz auta, Miti posmatra unaokolo, iznenadjena je. 
Akash je hvata za ruku i oni zajedno krenu ka ulaznim vratima koja odlucno otvara A. majka. Ona se sledi kada ugleda Miti, i s mrznjom baca pogled na njihove spojene ruke. Akash to primeti i pusta Mitinu ruku. Do vrata dolaze i A. ujak i njegove dve tetke. A. majka guzva kraj svog sarija, dok posmatra Miti kao da bi je ubila na licu mesta.
Seca se kako je Icha ubila njenog muza. Njen brat joj precutno pokaze da se umiri. Akash pozdravlja prvo ujaka, a zatim i majku, predstavlja Miti clanove svoje porodice. Ona se takodje prvo pozdravi sa ujakom, pa dalje sa ostalima. Kada se savije da dodirne stopala A. majci, ova jedva natera sebe da joj stavi ruku na glavu i da se nasmesi. 
Icha i Damini zeljno ocekuju da im se Miti javi. Tapu razmislja da pozove Muktu, ali resi da je ne pozove. Icha i Damini je nagovaraju. Icha joj kaze da su majka i cerka iste – tvrdoglave. Tapu suznih ociju kaze kako je bas to ono sto ona ne zeli, da cerka bude na nju. Icha je tesi i kaze kako oni znaju da Mukta ne zeli lose Miti i da nije zaljubljena u “Vishnua”. Tapu se kaje sto je osamarila cerku kada joj sve ove godine nije dala ljubav. Ona i Damini tese i pokusavaju da razvesele Ichu koja je zabrinuta sto se Miti ne javlja.
Jedna od Akashevih tetki obavlja arti, a zatim donose altu u koju su stavile i komadice stakla, kako bi Miti potopila stopala i ostavila tragove po kuci. Svi s nestrpljenjem cekaju da Miti izvede ritual kako bi se povredila. Ona spusta jednu nogu u posudu i oseti jak bol, Akash je brzo pridrzi. Miti se pozali kako ju je nesto ubolo u nogu.
A. ujak kaze kako se ritual mora izvesti i ne moze se vratiti natrag, jer je to los znak. Miti stavlja i drugu nogu u posudu i jedva krene da ostavlja tragove po kuci koji su, pored crvene tecnosti, crveni i od njene krvi…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *