Akash raskida veridbu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Odbačena

Odbacena – 04.12.2013. Akash raskida veridbu!

By  | 

 

Akash raskida veridbu!

Akash raskida veridbu!

Akash raskida veridbu!
Damini i Miti se pakuju. Dolazi Rathore, daje im karte za voz jer do tog mesta gde idu ne lete avioni. Vec je pricao sa menadzerom odmaralista i nista im nece faliti. Kaze im da mu jave ako im nesto bude trebalo. Odlazi. Damini je tuzna. Miti natera sebe da se nasmesi pa kaze Damini da trebaju biti srecne jer je tog dana Muktino i Vishnuovo vencanje.

U Ambikinoj kuci u toku je mehendi ceremonija. Pre nego sto Ambiki na ruci ispisu Akashevo ime, on dolazi kod nje kuci. Ona mu krene u susret. Akash stalno gleda na sat. Devojke zaustavljaju Ambiku da plese sa njima, nakon cega ona napokon pridje Akashu. Uzbudjena je sto je on u njenoj kuci po prvi put. Pita ga sta se desilo. On joj odgovori da ce pricati kada stigne njen otac. Sluga im donosi posluzenje. Ambika kaze Akashu da je zedna, trazi mu vodu. Akash joj nevoljno pruzi casu, ali mu ona kaze da ima mehendi na rukama, smesi se. Akash pridrzava casu dok Ambika pije. Ipak, njen osmeh nestaje s lica kada shvati da Akash ne nosi verenicki prsten. Zagrcne se. Uozbilji se i opet ga pita sta se desava, da li mozda zeli da odlozi vencanje.
Akash: “Ne.”
Ambika: “Onda?”
Akash: “Ne mogu te ozeniti!”
Ambika je shokirana i ljuta.
Akash joj objasnjava: “Neocekivani period je naisao u mom zivotu. Miti, moja prva zena, ostala je paralizovana nakon sto mi je spasila zivot, i ne mogu je sada ostaviti samu! Potreban sam joj!”
Izvinjava joj se. Ambika mu kaze da ode odatle. Akash kaze da nece ici dok ne poprica sa njenim ocem, ali mu ona opet kaze da ode. On kaze da mu je zao,odlazi. Ambika je besna, brise mehendi s ruke.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno