Miti pristaje da se uda za Vishnua!

Odbačena

Odbacena 05.08.2013. – Miti pristaje da se uda za Vishnua!

By  | 

Mukta dolazi kod Miti, ugleda nered, pita sta se desilo. Miti to pripise vetru. Mukta joj kaze da ide, ona ce to pospremiti. Miti odlazi, Mukta se pita sta to Miti u stvari zeli i zasto bezi od sebe.

3a

Damini i Tapu pricaju o Miti. Damini se brine hoce li ona prihvatiti Vishnua, Tapu je uverava da hoce, ona ce je nagovoriti da pristane.

Kajri razmislja kako mora nesto uciniti kako bi spasila Surbhi i njeno dete, ako Kanha sazna da je ona trudna, verovatno ce smeksati i mozda joj cak i oprostiti. Misli kako bi trebalo da se sretnu bar jednom, pita se kako da to izvede. Dolazi Nirbhay, pita je da li je Surbhi jela. Kaze da ce u svakom slucaju morati da abortira, vec je pricao sa doktorom. Odlazi odatle, ostavivsi telefon. Kajri ga uzima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


4a

Kanha je u kancelariji, zvoni mu mobilni. On prekine poziv, a da nije ni pogledao ko ga zove. Sledeci put kad zazvoni on se ipak javi, ali prekine vezu nakon sto shvati da ga je pozvala Surbhi. Uznemiren je. Kajri nagovara Surbhi da ponovo pozove, vazno je da prica sa njim. Ona ponovo zove. Kanha se ljutito javi i, pre nego sto Surbhi uspe da kaze bilo sta, kaze kako ne zeli da prica sa njom i da ne zove vise. Surbhi place i mrmlja nesto, ali Kanha prekida poziv. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *