Akash spasava Miti zivot!

Odbačena

Odbacena – 05.12.2013. Akash spasava Miti zivot!

By  | 
Mukta

Mukta

Akash spasava Miti zivot!

Akash stize pred kucu Thakurovih, ugleda Miti i Damini kako odlaze. Prati njihov taksi. Miti kroz prozor taksija baca svoju SIM karticu govoreci kako zeli da sve uspomene ostavi za sobom. Akash je zove, ali uzalud. Stizu pred zeleznicku stanicu, ali Akahs podje na pogresnu stranu. On svima pokazuje Mitinu sliku, pita da li ju je neko video. Napokon ugleda Miti kako ulazi u voz. Potrci ka njoj, ali se sudari s nekim prodavcem i sva njegova roba nadje se na zemlji. Akash mu se izvinjava, ali ga ostali ljudi zaustavljaju. Akash pokusava da utekne, ali bezuspesno. On daje novac prodavcu i napokon se oslobodi ljudi, ali je prekasno jer je voz vec napustio stanicu.
Akash je slomljen, pada na kolena, vice: “Zasto?!!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sankrant se vraca kuci, Ekadish je ljuta na njega. On joj kaze da je danas njeno pravo lice razotkriveno. Ona mu odgovori da ih Dharamvir nece postedeti. Sankrant je pita zasto se toliko boji tog coveka, Ambika i Akash su se samo verili, nisu se vencali.

Dharamvir dolazi kod Ekadish, vice je. Pita je za Akasha. Ova mu odgovori da nije tu, ne zna gde je otisao. Dharamvir joj kaze da ce je odvesti na mesto na koje i zasluzuje da bude. Ekadish se trudi da se oslobodi, ali ne uspeva da ga spreci da je odvede u policijsku stanicu.

Vishnu je vodi Muktu svojoj kuci kroz neko naselje. Njegove komsije im pozele dobrodoslicu. Ljubazni su prema Mukti. Ona se stidi. Komsije kazu da su ljuti na Vishnua jer nikome nije rekao da se zeni. Vishnu im objasni da se sve brzo desilo, tako da nije imao vremena da javi bilo kome. Oni ga pitaju za zabavu, pa im on kaze da ce im definitivno prirediti jednu. Komsije kazu da se samo sale, oni ce njima (Mukti i Vishnuu) prirediti zabavu.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *