Ratore krade lažnu Malvikinu izjavu!

Indijske Serije

Odbačena (1 314. ep.) 07.02.2014. – Ratore krade lažnu Malvikinu izjavu!

By  | 
Vividha Kirti - Ambika

Vividha Kirti – Ambika

Ratore parkira auto ispred Daramvirove kuće. Seti se kako mu je pretio sa ima lažnu Malvikinu izjavu koja ga optužuje da je kriv za njenu smrt.
Pomisli u sebi: “Inspektore Daramvir Čobi! Toliko dugo si držao moju ćerku daleko od mene. Krio si istinu! Uradiću ono što je trebalo da uradim pre mnogo godina. Sam ću rešiti svoj problem.”
Izlazi iz auta. Daramvir spava. Ratore ulazi u njegovu sobu kroz prozor (koji je otvoren) sa baterijskom lampom u rukama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ratore krade lažnu Malvikinu izjavu!

Ratore krade lažnu Malvikinu izjavu!

Pomisli: “Malvikina lažna izjava mora biti tu negde. Čobi mora da ju je sakrio ovde. Danas moram nekako da je nađem.”
On na zidu ugleda Ambikinu sliku, prođe nežno rukom po njoj. Potom počne da traga. U plakaru nađe sef. Traži ključ. Ugleda ga pod Daramvirovim jastukom, uzme ga. Otvori sef i nađe fasciklu sa Malvikinom izjavom. Uzima je i vraća se nazad u auto, prelista. Tu je i Malvikin otisak prsta.
Ratore misli u sebi: “Šta je ispravno? Šta je pogrešno? Ne znam. Jedino što znam jeste da je Ambika moja ćerka. Ona je poslednja uspomena na moju Malviku. Nisam ništa mogao da učinim za nju. Jedino mogu da se izvinim.”

Jutro je, Ambika silazi niz stepenice. Akaš doručkuje, Miti poslužuje. Ekadiš pokušava da ubedi Akaša da je sasluša. Akaš hoće da čuje šta je to što ima da mu kaže. Ekadiš taman počne, kad stigne Ambika i pozdravi je. Pita Miti da li putuje negde, videla je spakovane stvari. Miti joj odgovori da ona nigde ne ide, ide Akaš, na službeni put.
Akaš: “Ambika, reci joj. Pitao sam je da pođe sa mnom. Ali, ne sluša me.”
Miti: “Pričali smo sinoć o tome. Opusti se! Ne brini. Doručkuj!”
Akaš: “Majko, htela si nešto da kažeš?”
Dolazi i Sankrant.
Ekadiš odgovori Akašu: “Nije važno. Doručkuj. Pričaćemo kasnije.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *