Odbacena 09.10.2013. Mukta dobija dojavu! - Turske-Serije.Net

Odbačena

Odbacena 09.10.2013. Mukta dobija dojavu!

By  | 
Akash sedi u dnevnom boravku i igra sah. Primeti da Vishnu silazi niz stepenice gledajuci sve vreme u telefon. Zaustavi ga nazvavsi ga Mitinim muzem. Vishnu se zaustavi tik ispred linije koju je povukla Miti, gleda zbunjen. Akash mu pruza novine, kaze mu da pazi da ne predje tu liniju inace ce biti problema. Vishnu pita kakva je sad to nova drama 😀  Akash odgovori da je ta linija ista kao “Lakshman rekha” (“Lakshaman-ova linija”. Lakshaman, lik iz hindi mitologije, zivi sa bratom Ramom i njegovom zenom Sitom. Nakon sto Rama nestane, Sita zamoli Lakshaman-a da potrazi brata. Ovaj, ne mogavsi da Situ gleda uplakanu, pristane, ali pod uslovom da ona ne prekoraci zastitnu liniju koju je iscrtao na zemlji. Ako bi bilo ko sem Rame, Site i Lakshaman-a pokusao da predje na Sitinu stranu, stradao bi od vatre koja bi izbila odatle. Ipak, kralj Ravana uspeva da prevari Situ da sama predje preko linije i kidnapuje je. – mala digresija 😉  ) i ne mogu je preci ni on ni Vishnu. Vishnu ga pita sta to lupeta. Ovaj mu odvrati da to znaci da je kuca podeljena na dva dela, onaj ko predje na drugu stranu moze biti kaznjen. Vishnu prokomentarise da se Akash vec spustio toliko nisko da kupi polovinu kuce, pa sad jos i ovo… Akash odgovori kako je pokusao da isto to kaze i g-dji Kashyap, ali je ona bila odlucna. Vishnu je zbunjen. Akash kaze kako je znao da mu nece poverovati. Okrene se ka Kashi koji je naisao s posluzavnikom i kaze kako je on bio svedok i moze mu potvrditi. Vishnu odlazi bez reci. Kasha takodje ode. Akash kaze kako Vishnu ne treba da brine, to nece trajati vise od 48h jer ce g-dja Kashyap sama preci tu liniju.
1235507_228833623941060_697140678_n
 
Mukta dobija poruku sa nepoznatog broja: “Jedan savet u vezi tvog slucaja – vec postoje 3 policijska zapisnika o Nirbhay-ju pre njegove smrti. Pokusao je da ubije nekoga, a pokusavao je i jos nekoliko puta. Ima puno neprijatelja koji bi bili zadovoljni vestima o njegovoj smrti. Dobices fajlove svih ovih slucajeva u policijskoj stanici Aatishgarh-a. Idi uzmi ih i tvoj posao ce biti zavrsen! Tvoj dobronamernik!”
Mukta se obraduje, pita se ko li joj je poslao poruku. Pokusa da pozove taj broj, ali je on nedostupan. (NASTAVAK NA SLED. STR.)
 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *