Ambika zna da Miti sumnja u nju!

Indijske Serije

Odbačena (1 318. ep.) 14.02.2014. – Ambika zna da Miti sumnja u nju!

By  | 
Miti i Akash - epizoda za Dan zaljubljenih

Miti i Akash – epizoda za Dan zaljubljenih

Ambika smrknuto gleda Ekadiš. Pavitra priđe Ekadiš, tiho joj kaže da joj je drago što je izašla iz pritvora, ali čeka je veliki problem. Ambikin plan uspeva. Ambika se pravi da plače, Sankrant je teši.
Miti je zbunjena, priđe Ambiki: “Ambika! Šta je bilo? Zašto plačeš? Zašto plače? Reci mi, šta je bilo?! Akaše, šta je bilo?”
Akaš gleda u Ekadiš, pa kaže Miti: “Pitaj nju… kome si upravo platila kauciju. (Prilazi majci. Ona izbegava njegov pogled.) Hoćeš li reći nešto? Ili da joj ja kažem? (Obrati se Miti.) Pitaj je zašto ju je policija uhapsila. Znam da neće reći istinu čak ni kad je pitaš! UHAPŠENA JE JER JE HTELA DA KIDNAPUJE AMBIKU! Jesam li u pravu?!”
Miti je u šoku, ne može da veruje.
Ambika, plačljivo: “Jetrvo! Pitaj svekrvu! Poslala me je po lekove! Poslala je bandite da me otmu! Srećom, inspektor mog oca je jurio jednog od njih! Inače bi me ubila danas!”
Nastavlja da cmizdri. Pavitra i Gomti se pogledaju.
Miti priđe Ekadiš ljuta: “Svekrvo, lagali ste me čak i nakon što ste se zakleli u svog sina! Zašto? Da li je istina da ste pokušali da kidnapujete Ambiku? Da li Vas je policija zbog toga uhapsila? Da ili ne?!”
Akaš se ubaci: “Šta da ti kaže, Miti? Istina je već otkrivena! Ne može ništa da kaže!”
Ambika: “Devere, bila je blizu bandita! Tada je uhapšena! Inače, ne bi znali čiji je to plan!”
Akaš: “Ambika je dobra što ništa nije rekla! Inače bi tvoje delo izašlo u sutrašnjim novinama!”
Ambika se uhvati za glavu, Sankrant je zabrinuto pogleda. Ona mu kaže da je boli glava. Hoće da je odvede u sobu.
Sankrant se obrati Ekadiš: “Majko, nikada ti nisam verovao! Danas si to opravdala! Ranije si pokušavala da uništiš snaju Miti! Sada isto radiš i sa Ambikom! Hajdemo, Ambika!”
On je vodi u sobu.
Akaš: “Miti je napravila veliku grešku! Da je ostala (Ekadiš) duže u pritvoru, onda bi možda shvatila svoju grešku! Ali, nikada se neće popraviti!”
Odlazi odatle. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *