Višnu saznaje da mu je Mukta šef!

Indijske Serije

Odbačena (1 322. ep.) 20.02.2014. – Višnu saznaje da mu je Mukta šef!

By  | 
Miti saznaje da su lekovi zamenjeni

Miti saznaje da su lekovi zamenjeni

Miti i Ekadiš stižu kući. Akaš se ljuti na Miti, kaže da joj stalno priča, ali ona ne sluša. Ona ga pita šta se desilo. On joj pokazuje izveštaj, kaže da je bila u pravu što je sumnjala, Sankrantovi lekovi su zamenjeni. Neko je to namerno uradio da Sankrant ne bi mogao da se izleči. To nije bio lek protiv zavisnosti već vitaminske tablete. Miti i Ekadiš su zaprepašćene, prisećaju se incidenta na zabavi.
Akaš nastavi: “Ko je mogao to da uradi?? Ja? Ili bi Sankrant sam zamenio svoje lekove?? Ili možda čika Kasa?? Ili Ambika koja se toliko zabrinula nakon svega što se desilo na zabavi?? Pazi na muža kako bi se izlečio! Ko je mogao to da uradi, Miti??!”
Sankrant: “MAJKA! Samo je ona to mogla! Jer ne želi da budem trezan! Zato što trezan saznam za njene spletke! Je li tako, majko? Zato si me izbacila iz kuće u Aatishgarh-u!”
Ekadiš ne može da veruje da opet nju optužuju.
Miti: “Ali… Zašto bi svekrva to uradila svojim sinovima?”
Sankrant: “Ona je spremna na sve! Spremna je da ide do bilo kojih granica! I ti si i sama sve videla i iskusila. I uprkos tome ti je podržavaš?”
Miti: “NE VERUJEM DA BI SVEKRVA URADILA OVO!”
Ambika: “Jetrvo, to znači da sam samo ja to mogla da uradim, zar ne?”
Miti: “Ambika, ja to nisam rekla.”
Sankrant kaže Miti da ga je Ambika svakog dana na vreme podsećala da treba da uzme lekove. Uvek mu je bila podrška kako bi prevazišao zavisnost. Ona to nikada ne bi uradila.
Ekadiš: “LAŽ!! Rođeni sinovi mi ne veruju! Kakve je to čini bacila na tebe?!”
Akaš se iznervira, sklopi ruke, poviče: “DOSTA! DOSTA, MAJKO! Kakve si TI čini bacila na moju ženu?? Veruje tebi umesto MENI! Prestani da igraš takve igrice! Inače će svi članovi porodice umreti jedan po jedan!”
Ambika počne da cmizdri, Sankrant sedne do nje, teši je. Kaže joj da ne plače zbog takvih ljudi. Povede je u sobu. Akaš takođe odlazi. Miti je zamišljena i zabrinuta. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *